• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Radničkom su ljuti: A, kad Zvezda izgubi 0:7, a Partizan pobijedi 6:2?!

Autor mondo.rs

Klub sa "Čaira" objavio saopštenje, veoma nezadovoljan izvještavanjem o svojoj ubjedljivoj pobjedi.

 FK-Radnicki-saopstenje-Crvena-zvezda-izgubi-0-7-Partizan-dobije-6-2 Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

FK Radnički iz Niša ostvario je prošlog vikenda jedan od najubedljivijih trijumfa u svojoj istoriji, jer je savladao Javor u Ivanjici čak 7:0.

Odmah poslije utakmice, trener tima sa "Čaira" Milorad Kosanović oštro je napao šefa struke domaćih Igora Bondžulića, a ta izjava donekle je bacila u drugi plan efikasan nastup njegovog tima.

Možda će vas zanimati

U ponedjeljak popodne, Radnički se još jednom osvrnuo ka toj utakmici, osudivši "pokušaje pojedinih medija da unize istorijsku pobjedu".


"Od kada je Radnički počeo da ostvaruje odlične rezultate u posljednjih nekoliko godina svjedoci smo kontinuirane kampanje da se omalovaži svaki naš rezultat. Sada je već postalo uobičajno da kada Radnički pobjeđuje da se onda u medijima poturaju razne neistine. To se desilo i sada. Opet se pokazalo da ono što pojedinci ne mogu da oproste Radničkom je pobjeda i uspjeh. Pitamo sve kako je moguće da neko tvrdi da se može namjestiti da neko postigne, odnosno primi sedam golova na jednoj utakmici? Da li je i Crvena zvezda namjestila meč sa Bajernom iz Minhena?", saopštio je Radnički.

Nišlije su dodale...

"Pitamo se da li je trebalo da na 3:0 kažemo našim fudbalerima da ne igraju napadački jer će nas neko optužiti za nameštanje rezultata. Sedam golova Radnički je dao iz igre, nije bilo penala, nije bilo crvenog kartona za protivnika i zaista je zlonamjerno i neozbiljno od pojedinaca da tvrde da je neko uticao na konačan ishod meča. Napadnuti smo prljavim oružjem i to od onih koji na terenu nisu mogli da nam daju jedan gol".

Radnički je u saopštenju naveo da je svoj kvalitet pokazao na terenu.

"... A, onima koji ne vole Radnički koji pobjeđuje ostavljamo da se koriste prljavim sredstvima jer samim tim i sportskoj javnosti pokazuju ko su oni. Naravno da je najlakše za sve u Ivanjici da zbog rezultatskog debakla odgovornost traže u 'višoj sili', umjesto u svojim redovima, ali to ne opravdava pojedine medije koji su na tendenciozan način taj nesumnjivi neuspjeh Javora iskoristili kako bi se opet obračunali sa Radničkim, bez navođenja bilo kakvih činjenica".

"Nedavno je Javor izgubio od Partizana sa 6:2, ali nije reagovao na ovakav način, što nameće pitanje da li njima smeta samo kada se gubi od kluba sa juga Srbije?", takođe je poruka iz NIša.

"Ponovićemo ono što smo više puta naglašavali, da se kvalitetan fudbal igra i na jugu Srbije i da sa tom činjenicom moraju da se pomire svi i da prekinu da nas optužuju za sve i svašta. Smatramo da selektivnost i zlonamjernost u izvještavanju sa ove, ali i sa drugih utakmica, prije svega nanosi štetu srpskom fudbalu. FK Radnički od medija traži da se ponašaju u skladu sa profesionalnom etikom i da pojedinci svoj lični animozitet prema našem klubu ostave po strani i da objektivno izvještavaju o nama", dodato je na kraju saopštenja.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC