• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dobrodošli na žurku Džejmija Vardija! Lisice lete visoko, Čelsi prati Siti

Autor mondo.rs

Sjajni napadač novim pogotkom najavio pobedu "zahuktalog" Lestera, trijumfovali i Sautempton i Vulverhempton.

Kada je Džejmi Vardi u formi, Lester ne mora da brine. Njegov golgeterski niz se nastavio i u sredu uveče protiv Votforda, a samim tim i pobednička serija "lisica".

LESTER – VOTFORD 2:0 (0:0)
/Vardi pen. 55, Madison 90+5/

Možda će vas zanimati

Mladi tim Lestera nastavlja da juri za Liverpulom, jer su i posle 15. utakmice u sezoni ostali sigurni na drugoj poziciji Premijer lige, upisavši svoju 11. pobedu.

Od toga, "lisice" su sedam pobeda ostvarile u poslednjih sedam mečeva, a još jednom je glavni "krivac" za sve bio Džejmi Vardi. Da je engleski napadač u strašnoj formi sada je samo istakao pogotkom sa bele tačke protiv slabašnog Votforda.

Međutim, ovo je bila i njegova sedma uzastopna utakmica na kojoj je bio strelac, te je u tom periodu postigao devet golova i ostvario dve asistencije.

U meču u kojem gosti iz predgrađa Londona nisu uspeli da upute udarac u okvir gola Kaspera Šmajhela, Lesteru je taj jedan pogodak bio dovoljan, dok je duboko u nadoknadi vremena Džejms Madison potvrdio trijumf.

Imajući u vidu da Lesterova prednost u odnosu na petoplasirane Vulvse iznosi 12 poena, ekipa Brendana Rodžersa bi mogla da u narednom periodu pojača svoj apetit i "zapuca" na plasman u Ligu šampiona!

Za to vreme, Čelsi je savladao Aston Vilu uz pomoć igrača koji su ponikli u tom klubu - 2:1.

Frenk Lampard će ponovo moći da se zahvali svojim mladim pulenima, jer su golovi Tamija Abrahama i Mejsona Maunta bili dovoljni za anuliranje pogotka Trezegea.

Rezultat vara, jer ne korespondira onome što je viđeno na terenu - dominacija "plavaca", 24 šuta ka golu Vile i čak sedam odbrana Toma Hitona.

Čelsi je "zaštucao" protiv Vest Hema prošlog vikenda, ali su se sa povratkom raspucanog Abrahama i oni vratili na pobednički kolosek.


Sautempton je posle remija sa Arsenalom i pobedom nad Votfordom, upisao i važan trijumf protiv Noriča za beg iz zone ispadanja, pošto su brzi golovi Danija Ingsa i Rajana Bertrana bili dovoljni da obezbede trijumf - 2:1.

U nastavku je Temu Puki najavio povratak u formu, novim pogotkom za Norič, ali to nije bilo dovoljno da "kanarinci" spreče čak deseti poraz. Oni su ujedno i prva ekipa koja je stigla do dvocifrenog broja poraza u Premijer ligi ove sezone.

Vulvsi su na svom "Molinou" bez imalo problema savladali Vest Hem 2:0. Ekipa Manuela Pelegrinija kao da se uljuljkala posle trijumfa na "Bridžu", pa su Leander Dendonker i Patrik Kutrone postizali golove za trijumf Vulvsa.


PREMIJER LIGA, 15. KOLO:

utorak

Kristal Palas – Bornmut 1:0 (0:0)
/Šlup 76/

Barnli – Mančester siti 1:4 (0:1)
/Brejdi 89 – Gabrijel Žezus 24, 50, Rodri 68, Mahrez 87/

sreda

Čelsi – Aston Vila 2:1 (1:1)
/Abraham 23, Maunt 48 - Trezege 41/

Lester – Votford 2:0 (0:0)
/Vardi pen. 55, Madison 90+5/

Mančester junajted – Totenhem 2:1 (1:1)
/Rašford 6, pen. 49 - Ali 39/

Sautempton – Norič 2:1 (2:0)
/Omgs 22, Bertrand 43 - Puki 66/

Vulverhempton – Vest Hem 2:0 (1:0)
/Dendonker 23, Kutrone 86/

Liverpul – Everton u toku

četvrtak

Šefild junajted – Njukasl 20.30
Arsenal – Brajton 21.15

TABELA: Liverpul (-1) 40, Lester 35, Siti 32, Čelsi 29, Vulvs 23, Mančester junajted 21, Kristal Palas 21, Totenhem 20, Šefild junajted (-1) 19, Arsenal (-1) 19, Barnli 18, Bornmut 16, Vest Hem 16, Njukasl (-1) 16, Aston Vila 15, Brajton 15, Sautempton 15, Everton (-1) 14, Norič 11, Votford 8.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC