• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Solskjer je baš lak na rečima: Rašford može da bude kao Kristijano Ronaldo!

Autor mondo.rs

Menadžer Mančester junajteda ističe da je lako uporediti njegovog napadača i zvezdu Juventusa.

"Crveni đavoli" imaju odličnu nedelju za sobom! Prošle sedmice su savladali Totenhem Žozea Murinja, a potom i Mančester siti u gradskom derbiju.

Ni Pep Gvardiola nije imao rešenje za igru Junajteda, a menadžer Ole Gunar Solskjer je naročito zadovoljan igrama svog napadača Markusa Rašforda.

Možda će vas zanimati

Toliko zadovoljan da je 22-godišnjeg Engleza uporedio sa Kristijanom Ronaldom!


Mladi fudbaler je u odličnoj formi, jer je na poslednjih 15 utakmica za klub i reprezentaciju postigao čak 13 golova i tome pridodao još dve asistencije. U pobedama nad Totenhemom i Sitijem, Rašford je postigao tri od četiri Junajtedova pogotka.

Upitan o Rašfordovim nastupima na ta dva susreta, Solskjer je istakao da ga je napadač podsetio na zvezdu Juventusa i reprezentacije Portugala, Kristijana Ronalda.

"Vrlo je lako porediti njih dvojicu. Po pitanju veština, fizičke građe, stava, osobina - svega. Momak ima velike šanse da u svetu postane vrhunski igrač. Nadajmo se da će nastaviti ovako", rekao je Solskjer.

Ronaldo je u dresu Junajteda na 292 utakmice postigao 118 golova, ali Norvežanin nije želeo da govori o brojkama u kontekstu Rašforda.

"Ne želim da pričam o broju golova. Dok god nastavi da bude pozitivan, direktan u igri i nastavi da razmišlja o stizanju pred gol i ulasku u šanse, on će postizati golove", zaključio je Solskjer o svom pulenu.

Hoće li menadžer Junajteda biti u pravu, ostaje da vidimo. Rašford zasigurno igra u životnoj formi poslednjih nedelja...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC