• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Salcburg je hit i među klubovima, Liverpul dovodi Minamina?

Autor mondo.rs

Raznovrsni igrač bi mogao lepo da se uklopi u Klopov sistem, a obeštećenje deluje smešno malo za cifre na koje smo navikli.

Salcburg nije u utorak uspeo da napravi čudo, pobedi evropskog prvaka i prođe u drugu fazu Lige šampiona, ali je osvojio srca ljubitelja fudbala, ali i privukao pažnju velikih klubova. Najtraženiji je, naravno, Erling Holand, ali je i Takumi Minamino privukao pažnju i to upravo Liverpula.

Prvo su se engleski mediji oglasili da se "crveni" interesuju za "vezistu" Salcburga, pogotovo kada su saznali da je otkupna klauzula samo 8,5 miliona evra. Sada je to interesovanje potvrdio i sportski direktor austrijskog kluba, koji je ocenio da je to "čast" za njegov tim.

Možda će vas zanimati

"Mogu da potvrdim da trenutno postoji interesovanje Liverpula. Čast je kada se ovakvi klubovi interesuju za naše igrače", rekao je Kristof Frojnd, a preneo Goal.

Minamino ima 24 godine, ove sezone je odigrao 22 puta za Salcburg i postigao je devet golova, uz 11 asistencija. To je privuklo pažnju mnogih klubova, ali se za sada Liverpul pokazao kao glavni kandidat za transfer, koji bi mogao da bude obavljen čim se otvori prelazni rok, 1. januara.

Minamino, Holand i Hvang su bili konstantne pretnje po gol Liverpula u utorak, pre nego što je engleski tim u drugom poluvremenu za 100 sekundi došao do trijumfa od 2:0. Japanski as postigao je gol u prvom meču ovih timova u Engleskoj, kada je austrijski tim poražen 4:3.

Minamino bi mogao dobro da se uklopi u Klopov sistem. Njegov dolazak bi, međutim, verovatno značio da bi Rian Bruster i Kurtis Džonson otišli na pozajmice, jer klub želi da ovi tinejdžeri sakupe iskustvo, ali još ne mogu da se izbore u oštroj konkurenciji Liverpula.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC