• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klop na Enfildu do 2024 - evo šta kažu Lampard i Murinjo!

Autor mondo.ba

Nisu treneri ''plavaca'' i ''pijetlova'' štedili komplimente na račun njemačkog stratega

Sjajni njemački stručnjak Jirgen Klop, koji je Liverpul odveo do vrha Starog kontinenta u prošloj sezoni, danas je produžio saradnju sa ''redsima'', pa je, novom ugovornom obavezom, sa klub sa Enfilda, koji superiorno grabi ka tituli šampiona Engleske, koju nisu osvojili od 1990. godine, vezan do ljeta 2024. godine!

Oduševila je ova vijest sve one kojima je Liverpul u krvi, a pohvalno su o ovoj odluci, ali i o samom Klopu i njegovom radu u engleskom velikanu govorili njegovi trenerski rivali u elitnom rangu ostrvskog fudbala –Čelsijev Frenk Lampard i Totenhemov Žoze Murinjo.

Možda će vas zanimati

''Imamo toliko sjajnih trenera u engleskoj Premijer ligi. Radujem se susretima sa menadžerima iz vrha, nisam razočaran, već počastvovan, na nama je da im se približimo. Liverpul je veliki rival i nevjerovatno je šta je Jigren uradio sa ovim klubom. Čestitao bih mu na novom ugovoru, u potpunosti ga je zaslužio'', istakao je Lampard, pod čijom su komandom ''plavci'' trenutno četvrtoplasirani u Premijer ligi, dok su u Ligi šampiona izborili nastup u osmini finala.

Jirgen je srećan u Liverpulu – poručio je ''Posebni''.

''Da nije, ne bi ni potpisao novi ugovor. I oni su srećni sa njim jer da nisu, ne bi mu ga ni ponudili. Očigledno, sjajne su ovo vijesti za fanove Liverpula jer ga vole, odlično je za igrače ovog tima jer je evidentno da je veza između njega i njih više nego dobra. Takođe, sjajno je ovo za ligu jer želimo da imamo najbolje igrače i najbolje trenere, a Jirgen je jedan od njih.''

Trenersku karijeru Klop je počeo 2001. godine u Majncu, gdje se zadržao do 2008. godine, kada je preuzeo brigu nad ''milionerima'' iz Dortmunda, sa kojima je osvojio dvije titule u Bundesligi, dva Superkupa i jedan Kup Njemačke, te stigao do finala Lige šampiona 2013. godine.

Seoba u Liverpul uslijedila je 2015. godine, a do sada je osvojio dva trofeja – Ligu šampiona i Superkup Evrope, ova ove godine.

Prošle sezone je ''za dlaku'' izmakao pehar namijenjen najboljem u Engleskoj, ali možda je ove godine konačno ''kucnuo čas'' jer Liverpul nakon 15 kola ima osam bodova više od drugoplasiranog Lestera, dok prošlosezonski šampion Mančester siti već sad kasni čak 14 bodova za Klopovom četom.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC