• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Liverpul definitivno misli na budućnost - Milner takođe produžio ugovor!

Autor mondo.rs

Borbeni vezista došao bez obeštećenja, a sada je teško zamisliti "crvene" bez njega. E, pa gledaće ga navijači još.

Liverpul definitivno misli na budućnost! Poslije Jirgena Klopa, ugovor je danas produžio i Džejms Milner, do 2022. godine.

Zamjenik kapitena Liverpula došao je u klub 2015. bez obeštećenja iz Mančester sitija i bio je sastavni dio Klopovog preporoda kluba, igranja u dva finala Lige šampiona i jedan trijumf u njima.

Možda će vas zanimati

On je do sada zabilježio 198 nastupa za klup i postigao je 25 golova. Uprkos svemu, ovaj 33-godišnji vezni igrač vjeruje da ima još mnogo toga da pruži.


"Srećan sam i privilegovan da igram za ovaj klub već četiri i po godine. Čudesno je bilo gledati kako se klub mijenja i razvija. Uživam da dolazim na treninge svakog dana, da radim sa ovim igračima, ovim trenerom i stručnim štabom i uopšte što sam dio kluba", rekao je Milner za sajt kluba.

On je ove sezone zabilježio 21 nastup za Liverpul, koji trenutno ima osam bodova prednosti na vrhu tabele Premijer lige, a plasirao se i u osminu finala Lige šampiona.


"Razgovarao sam sa ljudima iz kluba i ovo je idealno za mene. To je nešto što sam želio - da ostanem i igram na najvišem nivou dok god mogu. Liverpul je nevjerovatno mjesto i mi smo jako, jako dobar fudbalski tim. Nadam se da ćemo moći da nastavimo da napredujemo", rekao je Milner, a onda se našalio:

"Očigledno je šef čekao da vidi da li ću ja produžiti ugovor da bi odlučio da li će on produžiti svoj, tako da se zbog toga osjećam malo važnije".

Liverpul ima osam bodova prednosti u odnosu na Lester, ali čak 14 u odnosu na aktuelnog šampiona Mančester siti, svog najvećeg konkurenta, od koga je prošle sezone u "foto finišu" ostao bez titule. Navijači "redsa" veruju da je ovo TA sezona i da će se titula poslije okruglo 30 godina vratiti na Enfild.

"Čeka nas dug, dug put, svi to znamo, niko se ne zanosi. Da ponovim, to je velika snaga tima, da idemo utakmicu po utakmicu i da se koncentrišemo na svaku posebno. Ali, u ekipi se prosto može vidjeti želja da se napreduje i da pokušavamo da igramo sa intenzitetom koji imamo na svaka dva dana. Kao što sam rekao, čeka nas dug, dug put, ali koncentrisaćemo se da donesemo uspjeh ovom klubu", rekao je Milner.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC