• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitar prekinuo seriju, Brentford iskoristio priliku da provocira

Autor mondo.rs

Srpski napadač nije postigao gol, a Brentford je na zvaničnom profilu napravio šalu na taj račun.

Fudbaleri Brentforda su savladali Fulam u Čempionšipu, a Aleksandar Mitrović nije zatresao mrežu na ovom susretu. Domaći tim je iskoristio pobjedu (1:0) da bi se šalio.

Zvaničan klupski profil na Tviteru pokušao je nakon meča da napravi foru od toga što su sačuvali svoju mrežu na današnjem susretu. Najbolji strijelac druge lige u Engleskoj ostao je bez učinka.

Možda će vas zanimati

On je danas vodio borbu sa Pontusom Jansonom, iskusnim štoperom koji je prije Brentforda nosio dres Lidsa, Torina i Malmea. Defanzivac iz Švedske je izašao kao pobjednik iz ove runde.

Sudeći po tviter profilu Brentforda, ne samo da je bio pobjednik u ovom okršaju. Spakovao je u džep srpskog napadača i najboljeg strijelca Čempionšipa, pa ga zajedno sa ostalim stvarčicama ''pustio'' napolje tek na kraju.


Ključevi, novčanik, telefon koji je još davno ispao iz mode i Aleksandar Mitrović, po njihovim riječima, nalazili su se u džepu Šveđanina.

Lista strijelaca Čempionšipa

Mitrović 16 Boven 16 Votkins 13 Aherne-Grant 12 Flečer 12 Graban 10


Realnost je, zapravo, malo drugačija. Aleksandar Mitrović nije postigao gol na ovom meču, ali je on i dalje ubjedljivo najbolji napadač lige. U prethodnom kolu je postigao gol protiv Prestona, nedavno je Svonsiju dao dva gola, a prije toga je tresao mrežu i Derbiju.

Fulam je u blagoj krizi rezultata koja traje već tri meča. Sa tri uzastopna poraza, ekipa iz Londona gubi korak za prva dva tima na tabeli, a samim tim i za direktnim plasmanom u elitu.

Ekipa koju predvodi Skot Parker sada je na 6. mjestu sa 35 bodova, koliko ima i sedmoplasirani Bristol. Brentford zauzima poziciju broj četiri, sa jednim bodom više. Na vrhu tabele već su se izdvojili Bilićev VBA i Bjelsin Lids.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC