• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mogu li zvezdaši da odahnu? Milojević kaže - Idemo dalje!

Autor Jovan Terzić

Trener crveno-bijelih nije došao na konferenciju, ali je tokom večeri ipak poslao poruku koja nagovještava rasplet situacije.

 Fk Crvena zvezda Vladan Milojević Idemo dalje Izvor: MN PRESS

"Ispostaviće se da mi je ovo najdraža utakmica i najdraža pobjeda", rekao je Zvezdin šef stručnog štaba Vladan Milojević nekoliko trenutaka nakon što je njegov tim savladao Čukarički pred zimsku pauzu.

Trener crveno-bijelih potom nije htio da dalje govori, a nije se pojavio ni na konferenciji za novinare, što je nagovijestilo da se možda oprostio od ekipe večerašnjom utakmicom.

Možda će vas zanimati

Nekoliko sati kasnije, Zvezda je organizovala tradicionalnu svečanost povodom kraja godine, na kojoj je generalni direktor Zvezdan Terzić najavio izgradnju novog stadiona od 200 miliona evra.Milojević je takođe bio prisutan i dao je kratak komentar, koji nagoveštava da će ipak ostati bar do leta i kraja svog ugovora, o čemu je govorio i sportski direktor Mitar Mrkela.

"Čestitam jesenju titulu svim zvezdašima. Lijepo su rekli Džajić i Terzić da smo imali fenomenalnu godinu, sa fenomenalnim rezultatima. Mogu da zahvalim porodici i djeci, kao i porodicama svih igrača. Bili smo mnogo van kuće. Više poznajem saradnike nego članove moje najmilije. Mi idemo dalje. Normalno, na pola puta smo stali. Idemo dalje...", izjavio je Milojević.

Pogledajte njegovo obraćanje.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC