• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Deki Stanković: Milojević je veliki dasa, laf... Moji sinovi u Zvezdi?

Autor mondo.rs

Zanimljiv intervju nekadašnjeg kapitena Srbije za "Elta TV" u kom se dotakao rezultata Crvene zvezde, Srbije, ali i svog rada u Interu u kom je odnedavno trener.

 Dejan-Stankovic-Vladan-Milojevic-i-sinovi-u-Zvezdi-sportske-vesti Izvor: MN PRESS

Nije nikakva tajna da je Dejan Stanković jedan od najzahvalnijih sagovornika u svijetu sporta pošto uvijek govori "bez dlake na jeziku" i spreman je da iznese mišljenje o temama od kojih mnogi bježe...

Tako je i intervjuu za banjalučku "Elta TV" govorio o svom odnosu sa Žozeom Murinjom, Markom Materacijem i Havijerom Zanetijem, dok se dotakao i "domaćih tema" kakve su reprezentacija Srbije i Crvena zvezda.

Možda će vas zanimati

Bio je deo generacije koja je igrala na EURO2000, posljednjem za Srbiju, a vidjećemo da li će u mečevima baraža za EURO2020 - "orlovi" uspjeti da ponove taj uspjeh.

"Sigurno da imamo kvalitet... To smo pokazali iako smo, pod navodnicima, zakasnili za tih par bodova pred kraj. Ne smijemo da propustimo ovaj baraž jer nam je mjesto na velikom takmičenju jer falimo dugo vremena, imamo šta da pokažemo u Evropi", kazao je Dejan Stanković koga je novinar emisije Dejan Kondić, inače ovogodišnji dobitnik "Zlatnog pera - Limun Papić" upitao na koji način bi on mogao da pomogne reprezentaciji.

"FSS radi odličan posao tako da je sve napravljeno kako treba i imaju moju podršku. Prvi sam navijač reprezentacije i imam prijatelje koji igraju, koji su treneri, znaju da mogu da računaju na mene. Počeo sam ponovo da izlazim na teren u Interu posljednjih mjesec-dva, radim sa U18 i U19 i sa mojom djecom, kao i ostalim talentima. Zahtjevan i lijep posao. Radio sam prije toga i u UEFA na razvoju mladog fudbala, radio sam i kao trener u Udinama, kao i tim-menadžer. Već treću godinu radimo Deki5. Prošle godine je bilo hiljadu djece, ozbiljan i lijep projekat, rad sa djecom me ispunjava...", kazao je nekadašnji srpski reprezentativac i dodao:

"To je baza za nastavak. Ima još vremena da se neke stvari odluče i podvuku šta ćemo u budućnosti. Ne plašim se izazova".

Kada je već spomenuo sinove, golmana Filipa i vezistu Aleksandra, nije moglo da se ne postavi pitanje Crvene zvezde. Ipak im je otac ponikao na "Marakani" i sa ovim klubom napravio lijepe uspjehe, noseći kapitensku traku...

"Karijera će ispisati njihov put", rekao je Stanković.

Dejan sa sinom Filipom.
Izvor: MN PRESS


"Ja sam iz Beograda i normalno je bilo da igram u Zvezdi i idem dalje. Oni žive u Milanu i igraju za Inter. Polako, samo nek izrastu u poštene i dobre momke, a poslije nek ih Bog čuva - ako ih put navede u Zvezdu, igraće za Zvezdu. I još bolje!".

Očekivano, Stanković prati nastupe Crvene zvezde koja je ove jeseni bila dominanta u Superligi i ide na pauzu sa 11 bodova "viška", dok je ponovo igrala grupnu fazu Lige šampiona.

Snajder izvukao Zvezdu na žrijebu

"Vidjeli ste reakciju Veslija. Znao je da sam igrao za Zvezdu, zna da sam veliki navijač i mnogo mu je bilo drago kad je izvukao papir sa njima".

"Mogu samo da čestitam Zvezdi, upravi, Miloju koji je veliki dasa i laf, veliki trener. Ispisali su novu istoriju poslije raspada Jugoslavije. Tri puta zaredom su igrali Evropu... Nije normalno igrati dvaput Ligu šampiona od kvalifikacija, odigrati osam utakmica, ući u grupnu fazu. Velika je potrošnja i veliki su zahtjevi. Vidjeli smo Zvezdu koja je totalno drugačija od prošle sezone. Prošla sezona je bila fenomenalna, od ove možemo da izvučemo pouke", zaključio je Deki.

Čitav intervju za Elta TV možete pogledati OVDJE.


Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC