• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Delije ganule i oborile s nogu Milana Borjana

Autor mondo.rs

Čuvar mreže crveno-belih zahvalio se Delijama na podršci koju je dobio posle nestvarnog gola koji je primio u duelu sa Čukaričkim.

 Delije ganule i oborile s nogu Milana Borjana Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Golman Crvene zvezde Milan Borjan zadovoljan je onim što su crveno-beli uradili u godini na izmaku.

Izabranici Vladana Milojevića u polusezoni osvojili su jesenju titulu u Superligi sa 11 bodova prednosti, obezbedili su plasman u četvrtfinale Kupa Srbije i igrali su u grupnoj fazi Lige
Šampiona.

Možda će vas zanimati

"Bila je teška godina, naporna polusezona, ali radosna jer smo mnogo uspeha i sreće doneli našim navijačima. Možemo samo da budemo ponosni na jesenji deo, na toliko bodova prednosti nad rivalima, novoj Ligi šampiona koju smo igrali. Idemo sada na odmor i od januara, Bože zdravlje da se dobro pripremimo i napadnemo duplu krunu", rekao je Borjan.

Gol kojim je Luka Stojanović savladao Milana Brojana ne pamti se u Ljutice Bogdana. Fudbaler Čukaričkig matirao je Zvezdinu "jedinicu" sa centra igrališta. Ipak, i pored toga Borjan je dobio podršku navijača.


"Specifičan momenat, nestvaran jer zaista ja za života nisam video i čuo da su navijači nekome skandirali ime posle onakvog primljenog gola. Još jednom su me ganuli, oborili s nogi i hvala im na tome, a ja ću dati sve od sebe da im i naredne godine donosem uspeha, sreće i osmeha. Momku iz Čukaričkog svaka čast, ali desilo se šta se deslio, šef traži da stojim visoko i pratim zadnju liniju. Važno je da je naša ekipa pokazla karakter, da je stala uz mene, vratila rezultat pa smo svi zajedno zadovoljni otišli na zasluženi odmor",
objasnio je Milan Borjan.

Pročitajte i ovo


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC