• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sari o Ronaldovom letu i pogotku: "J...TE, KAKAV GOL!“

Autor mondo.ba

Nebeski skok i pogodak glavom Kristijana Ronalda impresionirali i trenera Juventusa, Mauricija Sarija. Italijani odmah izračunali koliko je skočio Portugalac.

Juventus je u premijernom meču 17. kola savladao Sampdoriju rezultatom 2:1 zahvaljujući fenomenalnim golovima Paola Dibale i Kristijana Ronalda.

Argentinac je pogodio iz voleja, ali još impresivniji bio je gol Kristijana Ronalda u stilu Majkla Džordana.

Portugalac je skočio toliko visoko da protivnički igrači jednostavno nisu imali šanse, a zadržao se u vazduhu toliko dugo da je bez problema poslao loptu u mrežu za pobjedonosni gol Juventusa.

Njegova majstorija zadivila je i trenera Mauricija Sarija.

"Dibalin gol je bio prelijep, kao i Ronaldov. Kada sam vidio njegov pogodak pomislio sam ’J...TE, KAKAV GOL’. Činilo se da će ostati u vazduhu beskonačno“, rekao je Sari za italijanski „Skaj Sport“.

Italijanski stručnjak upisao je jubilarnu 100. pobjedu u Seriji A i postao trener koji je najbrže stigao do tog učinka. Sari je do stote pobjede stigao u 169. utakmici čime je nadmašio Karla Anćelotija, koji je to učinio u 185. utakmica 1994. godine.

Skok Ronalda prilikom pogotka podsjetio je na najbolje NBA košarkaše, a vrlo brzo poslije meča italijanski novinari uz pomoć grafike izračunali su da je on bio visok 2,56 metara.

"Nisam to znao. Jako sam srećan zbog rezultata, ovo je bila teška utakmica, a Sampdorija je odigrala odlično. Čitav tim je imao dobar pristup. Gol je bio dobar i drago mi je što sam pomogao timu da osvoji nova tri boda“, skromno je prokomentarisao Ronaldo i dodao:

"Imao sam problema mjesec dana sa koljenom, ali to je prošlo i sada se osjećam dobro. Sve što želim je da pomognem Juventusu da osvaja bodove i titule“.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC