• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo protiv Čelsija: Ja sam 100% Totenhem! Volim Lamparda, ali....

Autor mondo.rs

"Jednom 'plavac', zauvek 'plavac'" očigledno ne važi u slučaju Žozea Murinja.

Bez obzira na to što je mnogima prva asocijacija na Žozea Murinja - Čelsi, portugalski menadžer seo je na klupu i drugog velikog rivala "plavaca" u razmaku od nekoliko godina...

Murinjo je vodio Čelsi u dva mandata, govorio je da nikada neće voditi nijedan drugi klub u Engleskoj, a onda je prvo preuzeo Mančester junajted, da bi od ove jeseni vodio Totenhem. Nisu mu još ni "crvene đavole" oprostili navijači "plavaca", ali se Murinjo ne jedi mnogo oko toga.

Možda će vas zanimati

Nije mu trebalo mnogo da "objasni" zbog čega je promenio mišljenje o Totenhemu, koji je često kritikovao pre angažmana, kazavši da se sve promenilo kada ga je Čelsi otpustio...

Tako je našao savršeno opravdanje da ode u sredinu koja je nekada za njega delovala neprijateljski, a videćemo kako će se ponašati ove nedelje (17.00) kada ponovo bude vodio klub protiv Čelsija - koji sada vodi jedan od njegovih omiljenih fudbalera s kojima je sarađivao.

"Ja volim Franka Lamparda, uvek ću voleti tog momka. Nadam se da gubi u nedelju", kazao je Žoze Murinjo na konferenciji za medije pred meč.

"Ja sam sada 100% Totenhem. Potpuno sam privržen mom novom klubu, kao što je to bilo i ranije. Nema nikakvog sažaljenja prema mojim bivšim klubovima", pokušao je Murinjo da objasni kako se tačno oseća pred duel sa Čelsijem.

Zanimljivo je da je kao trener Intera dva puta igrao protiv Čelsija - i oba puta ih pobedio (2:1, 1:0), dok je znatno bio neuspešniji na klupi Junajteda.

Ostvario je dve pobede, remi i čak četiri poraza...

"Davao sam sve od sebe u prethodnim klubovima i tako sada Totenhem dobija sve. Nije mi uopšte teško iz emotivnog ugla", pokušao je da zazvuči "hladnokrvno" gospodin "Specijalni".

Murinjo je potvrdio da će se u tim verovatno vratiti francuski vezista Tangi Ndombele, dok je svakako vest dana za Totenhem produženje ugovora sa Tobijem Aldervereldom. Činilo se da će Belgijanac otići bez obeštećenja, ali Murinjo je izgledao bio dobar pregovarač.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC