• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši napadač Kristal Palasa osuđen zbog javnog masturbiranja

Autor mondo.rs

Nil Šiperli će se sada posvetiti društveno korisnom radu.

Nekadašnji napadač Kristal Palasa Nil Šiperli osuđen je danas na kaznu od 12 mjeseci društveno-korisnog rada zbog masturbacije na javnom mjestu, prenosi BBC.

Bivši igrač je masturbirao pred jednom majkom i njenom 16-godišnjom ćerkom. Ovaj 45-godišnjak priznao je danas pred sudom da je pokazao genitalije iz svog kombija 17. septembra.

Možda će vas zanimati

Žena je na sudu izjavila da je bila "zgrožena" tom prilikom.


Šiperli mora da završi i program od 20 dana rehabilitacije, što je dio kazne. Tužilac je naveo da je bivši premijerligaški napadač dovezao svoj kombi do žrtava, zaustavio se i otvorio prozor.

Tužilac je kazao da su se majka i ćerka okrenule ka njemu da mu zahvale što se zaustavio i pustio ih da pređu ulicu, ali da su onda "primijetile da drži svoj penis u ruci i gleda direktno u njih". One su se okrenule i otišle, ali ih je on pratio u svom vozilu.

Žrtva je dala svoj iskaz: "Neko gleda na ove egzibicioniste koji se javno skidaju kao na napast ili na neugodnost za društvo. Ja na Nila Šiperlija gledam kao na predatora. Njegov cilj je bio da nas zastraši, zlostavlja, šokira i uplaši".

Šiperli je na sudu "iskazao svoju agoniju, sramotu, zbunjenost i više od svega, kajanje". On je rekao da je tražio savjetovanje zbog ličnih pitanja, uključujući i smrt svoga oca, kockanje i dugove.

Njegovi advokati rekli su da mu se "tog dana sve skupilo" i da kada se sada pogleda "to je bio poziv u pomoć".

Šiperli je bio profesionalni fudbaler, a tokom 15 godina karijere igrao je i za Notingem Forest, Vimbldon, Čelsi i Sautempton. On će morati da odradi i 120 sati neplaćenog posla, i moraće da plati žrtvama i sudu oko 400 funti.

Stavljen je i na spisak petogodišnjih notifikacija za seksualne prekršaje i mora da se javi policiji u roku od tri dana.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

TAGOVI

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC