• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta je Zlatan Ibrahimović prvo rekao po povratku u Milan?

Autor mondo.ba

Milan je u petak uveče sa zadovoljstvom potvrdio da je dogovoren povratak Zlatana Ibrahimovića na "San Siro" do kraja sezone, sa opcijom produžetka ugovora i na narednu sezonu u Seriji A.

Švedski napadač dogovorio je sve uslove sa milanskim klubom i od 2. januara će nakon što prođe ljekarske preglede i zvanično potpisati ugovor sa "rosonerima".

"Vraćam se u klub koji izuzetno poštujem i u Milano, grad koji volim. Boriću se zajedno sa saigračima da promijenim tok ove sezone. Učiniću sve da se to dogodi", bile su prve Zlatanove riječi po povratku u Milan.

Možda će vas zanimati

Kako je prenio klupski sajt Milana, dogovor zavisi od medicinskih i svih drugih regulatornih procesa.

Ibrahimović će 2. januara 2020. ići na ljekarske preglede u Milanu i tada će se pridružiti saigračima na svom prvom treningu. Čim bude potpisao ugovor, biće zvanično predstavljen na konfrenciji za štampu koja će biti emititovana uživo na klupskoj televiziji.

Zlatan Ibrahimović, rođen u Malmeu (Švedska) 3. oktobra 1981, vraća se u Milan, gdje je igrao vodeću ulogu u istoriji kluba. Šveđanin je u dvije sezone u dresu "rosonera" 2010/11 i 2011/12, zabilježio 85 nastupa, postigao 56 golova i značajno doprinio osvajanju 18. "skudeta" i italijanskog Superkupa.

Zlatanova fantastična karijera počela je u Malmeu, potom je prešao u Ajaks, a iz Holandije je stigao u Italiju, gdje je branio boje Juventusa, Intera i Milana. Nastupao je još i za Barselonu, Pari Sen Žermen, Mančester junajted i Los Anđeles Galaksi, odigravši ukupno 788 utakmica na kojima je postigao 473 gola.

Među raznim pojedinačnim nagradama, Ibrahimović je pet puta bio najbolji strijelac (dva puta u Seriji A) i osvojio je 11 titula najboljeg švedskog fudbalera. U Italiji je tri puta proglašen najboljim igračem Serije A, a pet puta najboljim inostranim fudbalerom.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC