• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zaneti: S Konteom otvoreno novo poglavlje, važna godina za Inter

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Zamjenik predsjednika Intera Havijer Zaneti izjavio je da će Inter ove sezone pokušati odigrati dobro u svim takmičenjima, od Serije A, preko Kupa Italije, do Lige Evrope.

U razgovoru za argentinsku tv. mrežu "TyC Sports", zamjenik predsjednika Intera Havijer Zaneti istakao je kako posebne zasluge za dobre igre i rezultate ekipe ove sezone idu treneru Antoniju Konteu.

"Ovo je važna godina za nas. S Antoniom Konteom smo otvorili novo poglavlje u smislu progresa naše ekipe. Želimo svima pokazati da smo kandidati za titulu. Antonio je trener s velikim karakterom i iskustvom, a stvari u timu trenutno zaista vrlo dobro napreduju", kazao je Zaneti.

Možda će vas zanimati

Naglasio je da će Inter ove sezone pokušati odigrati dobro u svim takmičenjima, od Serije A, preko Kupa Italije do Lige Evrope.

"Moramo našem treneru dati vremena da svoje ideje i planove prenese i na igrače. Siguran sam da će posao koji radimo na kraju dati dobre rezultate", zaključio je Zaneti, koji je i sam nekada nosio dres Intera.

TANDEM MARTINEZ - LUKAKU

On je istakao da su Lautaro Martinez i Romelu Lukaku odličan tandem u vrhu napada Intera. "Kada smo odlučili dovesti Lukakua, znali smo da se može dobro uklopiti u stil igre našeg trenera", kazao je Zaneti.

Lider Serie A je Inter s 42 boda, koliko ima i drugoplasirani Juventus, treći je Lacio s 36, a Roma sljedeća s 35 bodova.

Rival "nerazurima" u šesnaestini finala Lige Evrope biće bugarski Ludogorec.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC