• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanković: Ja nemam 11 bodova prednosti, pravim novu ličnu kartu Zvezde!

Autor Jovan Terzić

"Pitajte slobodno Terzića i Mrkelu, zajedno sa njima radimo na 'merkatu'", kazao je trener Crvene zvezde.

 Dejan-Stankovic-pripreme-Zvezda-sportske-vesti-Marko-Marin Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Dejan Stanković izvršio je prvu prozivku kao trener!

Novi šef stručnog štaba Crvene zvezde odredio je 30 fudbalerana svom prvom spisku za početak zimskih priprema, a na njima nema iznenađenja, s tim da su prvom timu priključeni pojedini mladi fudbaleri iz filijale Grafičara.

Možda će vas zanimati

Stanković je saopštio plan priprema, dodao da je novost da će i na Kipru biti odigrana jedna pripremna utakmica, dok je poseban osvrt dao i na to kako će njegova Zvezda igrati...


"Ja nemam 11 bodova prednosti, već krećem od nule i to ću probati da prebacim na moje igrače".

"Ljestvica je podignuta, probaću da napravim novu ličnu kartu Zvezde, da dam novi 'ID' igračima, sad je početak, imaćemo lijepe pripreme na Kipru, imaćemo finalizaciju tamo. Sami ćete mi vi reći razliku između dve Zvezde poslije priprema", kazao je Stanković.

Naravno, medije je najviše zanimao odlazak Marka Marina u Saudijsku Arabiju.

"Marin je fenomenalan igrač, bio je sa loptom 'na ti', nije ni pitao loptu, radio je šta je htio, kada sam pričao sa direktorima rekao je da želi da ide. Ostvario je san, igrao Ligu šampionu, bio kapiten, osvojio je titulu i imali smo takav dogovor sa njim da može da ide ako dođe dobra ponuda. Zahvaljujemo mu se na svemu, ali mi smo više od jednog kluba, možemo bez svakoga, svi što smo bili, što smo sada i oni što će doći - Zvezda može bez toga", poručio je Stanković.


Pojačanja? Zvezda nema novih imena na početku priprema...

"Nemam nikakvu posebnu želju . Pitajte slobodno Terzića i Mrkelu, zajedno sa njima radimo na 'merkatu', o ulazu i izlazu, za sada je to samo izlaz...".

Kako je sada u ulozi trenera?

"Na prvom treningu kod Ljupka nisam mogao da centriram loptu od uzbuđenja. Koncentrisan sam na pripreme, da li vam izgledam preplašeno? Teren je moja kuća".

Poseban osvrt Dejan Stanković imao je na mlade igrače koji su na spisku, a o kojima se prethodnih dana pričalo da bi mogli da dobiju šansu tokom proljeća.

"Gledao sam sve preko WyScouta, imam ideju, drugačije je kad ih vidiš uživo. Znam sve o našim igračima, znam neke koji mogu mnogo više, i tako će uraditi, a neki su već na zavidnom nivou i zajedno sa upravom ćemo posmatrati prelazni rok. Teško je to kad krene u januaru i završava se u martu sa Saudijskom Arabijom. Razmišljaćemo o mladim igračima, neću nikoga poimence, neki će završiti pripreme i vratiti se u Grafičar, a neko će možda dobiti šansu. Nije to samo da debituje i to je sve, moram da napravim lijep uvod za svakog igrača koji će dobiti šansu da igra za Zvezdu. Hoću da napravim mlade igrače, a ne samo da ih spržimo".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC