• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stankovićev prvi spisak: Za početak - OVIH 30 imena!

Autor Jovan Terzić

Bez iznenađenja na "prozivci" Dejana Stankovića za početak zimskih priprema. Tu su i "odlazeći" Žander i Kanjas, dok nema Hajdina koji je povučen za pozajmice u Voždovcu.

 Crvena-zvezda-pripreme-zima-2020-spisak-Dejan-Stankovic-trener-sportske-vesti Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde okupili su se na stadionu "Rajko Mitić", gde ih očekuje prvi trening pod komandom novog šefa stručnog štaba - Dejana Stankovića.

Igrači dvostrukog uzastopnog šampiona i aktuelnog lidera Superlige, sa velikih 11 bodova više od drugoplasiranog Partizana, prethodnih dana obavili su lekarske preglede, a već u subotu sele se na Kipar, gde će trenirati do 21. januara. 

Možda će vas zanimati

Potom sledi put u tursku Antaliju, 24. januara, gde će do 7. februara biti odigrano šest pripremnih utakmica. Rivali su poljska Arka (26. januar), makedonski Vardar (29. januar), bugarski Ludogorec (1. februar), slovenačko Celje (2. februar), slovački DAC (5. februar) i kazahstanski Aktobe (6. februar).

Prvu takmičarsku utakmicu u 2020. godini, crveno-beli će igrati 15. februara protiv Čukaričkog na Banovom brdu.

Na današnjem spisku nalazi se ukupno 30 fudbalera. Dozvolu da zakasne dobili su Španac Hoze Alberto Kanjas i Brazilac Žander, koji bi uskoro mogli i da napuste "Marakanu".

Iz kluba je već otišao Marko Marin (Al Ahli, Saudijska Arabija), dok je pitanje sata kada će biti ozvaničene pozajmice Milana Jevtovića (APOEL, Kipar) i Erika Jirke (Gornik Zabže, Poljska).

Dolazećih transfera nije bilo kada su u pitanju kupovine. Nova imena su Strahinja Erić i Željko Gavrić, koji su prekomandovani iz drugoligaša Grafičara prekomandovani u prvi tim, dok je lepa vest za sve Zvezdaše i to što je tu ponovo oporavljeni Branko Jovičić.

Na spisku nema Stefana Hajdina koji je povučen sa pozajmice iz Voždovca.

Stanković je još ranije najavio da će na prvu fazu priprema voditi sve prvotimce, ali će za put u Tursku skratiti spisak.

Izvor: MONDO/JOVAN TERZIĆ

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC