• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan nije uspeo, da li će Zvezda: Tokman Nguen je na popustu

Autor mondo.rs

Nekadašnji mladi reprezentativac Norveške predstavljen je kao potencijalno pojačanje crveno-belih, koji međutim ne žele da naprave grešku u koracima.

Prvo odlasci, pa pojačanja.

Međutim - u međuvremenu, sportski menadžment Crvene zvezde moraće da odluči o ponudi koja je stigla u klub, a tiče se angažovanja nekadašnjeg mladog reprezentativca Norveške.

Možda će vas zanimati

Krilni napadač Tokmak Nguen ponuđen je šampionu Srbije, piše "Mozzart sport", nakon što pre godinu dana nije realizovan njegov transfer u Partizan zbog, kako se navodi u tekstu, "teške finansijske situacije u Humskoj".


"Stromgotset je insistirao na obeštećenju od 400.000 evra, što je na kraju ispunio mađarski šampion Ferencvaroš", navodi sportski portal.

S obzirom na to da se radi o igraču koji se najbolje snalazi na levom krilu, a tu će novi trener Dejan Stanković moći da računa i sa Radživom Van La Parom, Veljkom Simićem, mladim Željkom Gavrićem, možda i Milanom Jevtovićem, moguće da će generalni direktor Zvezdan Terzić i njegovi saradnici prednost dati pregovorima o pojačanjima na drugim, deficitarnijim pozicijama.

U svakom slučaju, prioritet pred okupljanje ekipe u petak, 10. januara, biće pregovori o odlascima. Posle transfera Marka Marina u Al Ahli, u fokusu je prodaja Ričmonda Boaćija za kog, prema saznanjima "Mozzart sporta", u Ljutice Bogdana očekuju prihod od dva i po miliona evra.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC