• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvanično je: Milan ima golmana iz BiH!

Autor mondo.ba

Na "San Siru" veoma prometno na poziciji "jedinice".

 Asmir Begović zvanično u Milanu Izvor: Guliver/Getty images/Mike Hewitt

Nakon što je kompletiran prelazak Pepea Rejne na pozajmicu u Aston Vilu, iz Bornmuta na "San Siro" je stigao bh. čuvar mreže Asmir Begović.

Poslije obavljenih ljekarskih pregleda, 37-godišnji Španac potpisao je šestomjesečni ugovor sa timom iz Birmingema, a već ranije imao je priliku da se upozna sa novim saigračima, s obzirom da je sa tribina posmatrao njihov debakl od Mančester sitija (1:6).

Možda će vas zanimati

Zamjena za vremešnog Španca pronađena je ekspresno u vidu pet godina mlađeg Begovića.

Rođeni Trebinjac takođe je dogovorio šestomjesečnu pozajmicu iz Bornmuta, nakon što je proteklih šest mjeseci proveo u Azerbejdžanu, gdje je branio boje tamošnjeg Karabaga, takođe kao pozajmljen igrač.

"Veoma sam srećan zbog dolaska u ovako veliki klub. Ne mogu dočekati da se priključim saigračima i pomognem klubu da bude uspješan. Forza Milan", poručio je Begović nakon predstavljanja u novom klubu.

Pojedini mediji sa Apenina prenijeli su informaciju da bi Begović već sutra mogao stati na gol "rosonera", i to u meču italijanskog Kupa, s obzirom da prvi čuvar mreže Đanluiđi Donaruma ima problema sa mišićem, te je malo vjerovatno da će biti na raspolaganju Stefanu Pioliju.

Begović (32) je veći dio karijere proveo u Engleskoj, a Milan će mu biti prvi klub u Seriji A. Boravak u Italiji i adaptaciju na novu sredinu trebalo bi da mu olakša Fočak Rade Krunić, dok su od igrača iz bivše Jugoslavije u Milanu i dvojica Hrvata, Ante Rebić i mladi Antonio Mionić.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC