• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najveći transfer u istoriji Olimpijakosa: Za 25 miliona u Premijer ligu

Autor mondo.rs

Ofanzivac Pirejaca mogao bi da nastavi karijeru u Engleskoj, u istorijskom poslu grčkog kluba.

 Danijel Podenše mogao bi u Vulverhempton, Olimpijakosu 25 miliona evra Izvor: MN PRESS

Dok vodi u grčkom prvenstvu i sprema se za nastavak sezone u Ligi Evrope, Olimpijakos je na putu da ostvari veliki transfer.

Krilni napadač Danijel Podenše (24 godine, 165 centimetara) želja je Vulverhemptona i mogao bi da se preseli među "vukove" za čak 25 miliona evra.

Možda će vas zanimati

Britanski list "Telegraf" objavio je da menadžer Vulvsa, Portugalac Nuno Espirito Santo, veoma poštuje kvalitete "desetke" Olimpijakosa i zato bi mogao da ga dovede u Premijer ligu.

Kao i u praktično svakom transferu tog engleskog kluba, posrednik bi i sada mogao da bude poznati menadžer Žorž Mendeš, koji je u poslednje tri godine stvorio jako snažan tim Vulverhemptonu, a uz to je agent i Podenšeu.

"Olimpijakos 'ceni' igrača na oko 25 miliona evra, a Vulvse malo deli od dogovora. Ipak, očekuje se da posao može biti sklopljen", navedeno je u tekstu engleskih novinara.

Podenše je došao u Olimpijakos iz matičnog Sportinga za sedam miliona evra. Od tada je u Atini pokazao kvalitet, postigao 13 golova uz 14 asistencija na 68 nastupa i izazvao interesovanje klubova iz najjačeg prvenstva na svetu.

S obzirom na "tradicionalno" dobre odnose njegovog menadžera i Vulverhemptona, ne bi iznenadilo ako bi Olimpijakos ovom prodajom napravio svoj rekordni transfer.

Za sada prvo mesto u klupskoj istoriji "drži" Neri Kastiljo, koji je u sezoni 2007/08 prodat Šahtjoru za 20 miliona evra.

Visoko četvrto mesto na Olimpijakosovoj listi transfera zauzima i selidba Luke Milivojevića iz Pireja u Kristal Palas, za 15,1 milion evra...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC