• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Slijepi miševi" izujedali tromu Barsu, Setijenova ekipa izgleda loše

Autor mondo.rs

Nije dobro počelo po novog trenera Barselone, čija se ekipa mučila na sve tri utakmice od dolaska u klub. Ali zato je Valensija odigrala sjajan meč...

 Valensija-Barselona-2-0-Maksi-Gomez-Primera-21.-kolo Izvor: GULIVER/GETTY IMAGES/ERIC ALONSO, Eric Alonso/Getty Images Europe

Promjena nije uspela, Barselona se muči više nego prije!

Ekipa Valensije iskoristila je očajnu partiju velikog rivala da upiše veliku pobjedu na "Mestalji" i otvori put Real Madridu ka prvom mjestu u Primeri.

VALENSIJA - BARSELONA 1:0 (0:0)
/Alba ag. 48, Gomez 77/

Možda će vas zanimati

Kike Setijen je stigao na "Nou Kamp" kao rješenje Barselone za slabije partije pod vođstvom Ernesta Valverdea, ali za sada stvari ne idu u dobrom pravcu sa novim trenerom Katalonaca.

Valensija je dočekala Barsu, ali nimalo nije bila gostoljubiva, jer su u potpunosti nadigrali protivnika i zasluženo slavili. Igrač utakmice bio je Maksi Gomez iako je prijetio da bude tragičar, nakon što je njegov jedanaesterac u 12. minutu odbranio Mark Andre Ter Štegen.

Njemački golman je praktično držao Barselonu u životu i bio je jedan vrijedan pohvale. Đerar Pike je smotano napravio penal, odbrana je dopuštala previše dobrih prilika "slijepim miševima", dok je napadačka igra Mesija i ekipe bila spora, troma i bezopasna.


Valensija je to odmah na startu drugog poluvremena iskoristila. Maksi Gomez je šutirao, lopta se od Đordija Albe odbila u gol i veliko slavlje na "Mestalji" je otpočelo.

Nakon primljenog gola, Barsa je uspjela tek sporadično da zaprijeti, a Mesi je jednom čak i pokušavao glavom sa desetak metara.

Maksi Gomez je kaznio lošu odbranu Katalonaca kada je na lijevoj strani imao dovoljno vremena da usamljen primi loptu, namjesti za udarac, a potom i lako savlada Ter Štegena ostavljenog na "vjetrometini".

Izvor: GULIVER/GETTY IMAGES/ERIC ALONSO, Eric Alonso/Getty Images Europe

Setijen je tako upisao prvi poraz od dolaska na klupu Barselone, ali je činjenica da se njegova ekipa ozbiljno mučila i na prva dva meča. Granadu su nekako uspeli da savladaju 1:0, dok su trećeligaša Ibicu na jedvite jade pobijedili golovima Antoana Grizmana.

Ipak, ovog popodneva je Francuz ponovo bio neprimjetan, Mesi nije uspio da bolje realizuje poluprilike u kojima se nalazio i to je rezultiralo u četvrtom porazu Barse u Primeri.

Sada je sve na Realu da se eventualnom pobjedom nad Valjadolidom "osame" na vrhu Primere...

Sve rezultate i tabelu Primere možete da pogledate ovdje.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC