• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Život ume da bude surov

Autor mondo.rs

Dok je okružen igračima dva tima ležao pred 14.667 navijača na "El Sadaru", Ćimi je znao da će na njegovu promociju u Barseloni biti pozvan neko drugi...

 Cimi-Aviles-pokidao-ligamente-dan-pre-transfera-u-Barselonu-Rodrigo-Moreno-iskoristio-sansu Izvor: DAVID RAMOS/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver

Život ume da bude surov.

Horhe Bilicič nalazio se na stadionu "Kamp nou" u trenutku kada je njegov klijent igrao poslednju utakmicu za Osasunu pre gotovo ugovorenog transfera u Barselonu i potpisivanja ugovora iz snova.

Kako je igrao u svakoj od 22 utakmice od letošnjeg 2,3 miliona evra vrednog transfera iz San Lorenca, srčani Ćimi Aviles ušao je i u subotnji duel sa Levanteom, želeći da se desetim prvenstvenim golom ove sezone zahvali Pamploni na ukazanoj šansi koju je oberučke prihvatio.

Možda će vas zanimati

Narednog dana trebalo je da se pridruži menadžeru u Kataloniji, prođe lekarske preglede i postane fudbaler slavnog kluba, iako je znao da je povreda Luisa Suareza, koji je tog dana slavio 33. rođendan, prvi i osnovni uzrok Barsinog naprasnog interesovanja.


Takva prilika se ne odbija, naročito kada se vaš prethodni boravak u Španiji završio povratkom u Argentinu posle dve godine na pozajmici u Ueski.

Svesni da zimski prelazni rok ističe 31. januara, a da Suarez posle operacije kolena neće zaigrati fudbal pre 10. maja ove godine, direktori šampiona Španije sveli su listu (privremenih) pojačanja u špicu na dva imena: Ćimi i Rodrigo.

Trebalo je odlučiti se između povoljnijeg mlađeg i konkretnijeg golgetera Osasune rodom iz Argentine i znatno skupljeg kreatora igre Valensije rodom iz Brazila, ali sa španskim državljanstvo.

Zbog ko zna koje povrede Samuela Umtitija, novi trener "Blaugrane" Kike Setijen pridružio je prvoj postavi urugvajskog štopera Ronalda Arauha čime su popunjena tri mesta predviđena za fudbalere van granica EU.

Izvor: DAVID RAMOS/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver

S jedne strane bio je 25-godišnji Ćimi Aviles, strelac 11 pogodaka uz tri asistencije na 22 nastupa, dostupan za 15-ak miliona evra, s druge tri godine stariji i višestruko skuplji Rodrigo Moreno, "vlasnik" četiri pogotka i deset asistencija na 23 utakmice na "slepe" miševe u svim takmičenjiam.

"Marca" navodi da je odluka da to, ipak, bude Ćimi već bila doneta u trenutku kada su Argentincu pukli prednji ukršteni ligamenti kolena pred 14.667 navijača na "El Sadaru".

Sa bolnom grimasom na licu, momak koji ne tako davno nije imao novca za automobil, pa je novorođenog sina vozio na preglede u 30 kilometara udaljenu bolnicu biciklom, ležao je okružen igračima dva tima svestan da će na njegovo predstavljanje pred nekoliko hiljada znatišeljnika u Barseloni otputovati neko drugi…

Izvor: ALEX CAPARROS/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver

Neko drugi je bio spreman. "Marka" je objavila da je super-agent Žorže Mendeš već danas ušetao u iste one prostorije "Kamp nou" stadiona u društvu predsednika Valensije, Anila Murtija.

Njega je vlasnik kluba sa "Mestalje", kontroverzni Peter Lim, delegirao da završi pregovore sa direktorima Barselone i to će se, najverovatnije dogoditi večeras ili sutra, kada će na promociji zakazanoj za Ćimija biti predstavljen Rodrigo.

Život baš ume da bude surov.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC