• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kapiten Stojan Vranješ iz Antalije: Bolje se znamo nego na startu sezone

Autor Dragan Šutvić

Lider Banjalučana ne sumnja u sjajan rad tokom ove dvije sedmice, ističući hemiju unutar tima

 FK Borac pripreme Antalija kapiten Stojan Vranješ Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

/Od izvještača Monda iz Antalije, Dragana Šutvića/

Pred fudbalerima banjalučkog Borca danas je drugi radni dan tokom pripremnog perioda u Antaliji, gdje će se zadržati do 10. februara.

Banjalučani su u ponedjeljak doputovali u tursko ljetovalište, dok su juče odradili dva lakša treninga.

Možda će vas zanimati

Kapiten sadašnje generacije fudbalera u crveno-plavim dresovima Stojan Vranješ ne sumnja da su oni samo uvod u ono što slijedi - odličan rad koji će na kraju donijeti rezultat, koji će obradovati armiju navijača koji sa nestpljenjem očekuju da njihovi ljubmci astave tamo gdje su stali jesenas.

A bar za sada su na devet vezanih utakmica u Premijer ligi BiH bez poraza, što ih je u ovom trenutku odvelo na diobu drugog mjesta, uz bod manje od lidera Sarajeva.

''Poslije puta smo odradili uvodne treninge, odradili blaže treninge i mislim da ćemo se tokom ovog perioda veoma dobro spremiti za ono što nas očekuje u nastavku sezone, odnosno da ćemo to uraditi na najbolji mogući način'', rekao je lider ''crveno-plavih'', koji je u jesenjem dijelu Premijer lige Bosne i Hercegovine postigao 11 golova.

Prije dolaska u Antaliju, Borčevi fudbaleri su u Staroj Pazovi savladali Teleoptik, člana Srpske lige Beograd, rezulatom 3:0.

''Rezultat u duelu sa Teleoptikom nije bio u prvom planu jer ne donosi ništa ali uvijek je dobro pobjeđivati. Pokazali smo u toj prvoj utakmici da smo veoma dobro odradili prvi dio priprema. Smatram da ćemo se dizati iz utakmice u utakmicu, a pokazalo se da se puno bolje poznajemo nego na početku sezone'', uvjeren je Borčev nosilac kapitenske trake.

Ni Stojan, kao ni trener Krunić, ne krije da Borac zaista ima vrhunske uslove za pripreme u turskom ljetovalištu.

''Imamo zaista sve uslove. I prošle godine smo bili ovdje, pa smo imali priliku da se upoznamo sa svim i vidimo kako sve to izgleda. Na nama je samo da treniramo, da se što bolje spremimo i budemo zdravi, odnosno da nas zaobiđu povrede'', istakao je Vranješ.

Inače, Borčevi fudbaleri će i danas trenirati dva puta. Prvi trening, koji će biti obavljen u teretani, zakazan je za 9.30 časova, dok je poslijepodnevni, onaj koji se odrađuje na terenu, planiran za 15.30 časova.

Pratite pripreme Borca na MONDU!

Izvor: Mondo BiH

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC