• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Terzićevo izvinjenje navijačima zbog ONE fotografije: Nesporazum!

Autori mondo.rs Autori Jovan Terzić

Zvezdan Terzić se u razgovoru sa medijima na pripremama crveno-bijelih izvinio zbog sporne fotografije.

 Terzić izvinjenje navijačima Delije Sever zbog fotografije u Banjaluci sa Grobarima Izvor: MONDO/JOVAN TERZIĆ

Sporna fotografija generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića i pojedinih navijača Partizana nastala je prije skoro mjesec dana u Banjaluci, ali se strasti nisu smirili.

Mnogim navijačima Zvezde je ona zasmetala, a oni najvatraniji su nekoliko puta pokazali šta misle o tome. Prije svega na košarkaškim mečevima, gdje su skandirali protiv aktuelnog direktora fudbalskog kluba.

Možda će vas zanimati

Razgovor Zvezdana Terzića sa medijima u Antaliji, na pripremama Crvene zvezde za proljećni dio sezone dobio je novu notu. Nekadašnji predsjednik FSS-a i alfa i omega OFK Beograda iz slavnijih dana tog kluba, izvinio se zbog slike.

"Bilo je priča i prije objavljivanja te famozne fotografije. Izuzetno mi je žao što je došlo do te fotografije koja je izazvala nesporazum između mene i navijača. Te dvije osobe sa slike su slučajno sjele za sto za kojim sam bio ja i još 15 ljudi. Zato bih da iskoristim da se izvinim svim navijačima čija su osjećanja povrijeđena, posebno navijačkoj grupi Delije Sever. Nadam se da u budućnosti neće ponovo doći do ovakvih situacija".

Jeste li pričali potom sa navijačima?

"Ne, ne. Znam da mnoge dušebrižnike, posebno iz Partizana, boli to što ću ostati i da su se ponadali da odlazim iz Zvezde Ponadali su se, ali još uvijek ostajem u Crvenoj zvezdi. Neka vide kako će da se bore protiv Zvezde i mene."

Zvezdan Terzić je u Zvezdi od ljeta 2014. godine, a klub je tokom tog perioda zabilježio neke izvanredne rezultate. Navijačima ipak smeta ono što se desilo početkom ove godine, pa se moglo čuje i da priželjkuju odlazak iz kluba prvog operativca našeg najtrofejnijeg tima.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC