• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mladenović: Rano je za povratak u srpski fudbal

Autor Tanjug

Bivši fudbaler Crvene zvezde Filip Mladenović, sada član poljske Lehije, izjavio je da mu je drago što je Zvezda opet moćna, ali da se letos nije vratio u klub jer nije spreman za povratak u Srbiju.

 Filip Mladenović: Rano je za povratak u srpski fudbal Izvor: MN PRESS

Filip Mladenović sa svojim klubom Lehijom boravi na pripremama u Turskoj što je bila sjajna prilika da se sretne sa igračima iz Crvene zvezde, za koju je nekada nastupao, budući da se i oni pripremaju na istom mestu za prolećni deo sezone.

Mladenović je nakon odlaska iz Zvezde, pre šest godina, nastupao za BATE Borisov, potom je bio na pozajmici u Nemačkoj, u Kelnu, kratko u Standardu iz Liježa, a od 2018. je u Lehiji.

Možda će vas zanimati

Za povratak iz inostranstva još nije spreman.

"Sa ljudima iz kluba sam otvoreno razgovarao, kao i uvek i rekao da nisam spreman za povratak u Srbiju. Drago mi je zbog Crvene zvezde, da se vratila gde joj je mesto. Super je da svake godine igra Ligu šampiona", rekao je iskusni levi bek novinarima u Beleku.

Sa Lehijom ima ugovor do leta i nakon toga doneće odluku o tome gde će nastaviti karijeru.

"Jednostavno, mislim da mogu da napravim još nešto više u Evropi. Bilo je i uspona i padova. Nisam imao u karijeri srednji nivo. Ili sam bio top ili katastrofa", prokomentarisao je svoju karijeru.

On je rekao da je Zvezda sada drugačiji klub u odnosu na vreme kada je on nosio crveno-beli dres.

"Moja generacija je igrala u najtežim uslovima, bila je velika besparica", podsetio je Mladenović.

Kako ističe, dolazak u Lehiju ispostavio se kao dobar potez.

"Prošle sezone smo uzeli Kup Poljske. Nadali smo se potajno tituli, ali smo pali u plej-ofu. Pre toga u Standardu godinu i po dana nisam igrao fudbal, ali sam se vratio i to je najvažnije. Došao sam i do reprezentacije, prezadovoljan sam, dajem sve od sebe da bih tamo bio. Velika čast za mene je biti u nacionalnom timu. To je neki znak da radim dobro i podstrek da nastavim. I za klub je jako važno što igram u reprezentaciji".

Odmah se nametnulo i pitanje da li u martu Srbija može do pobede u Oslu, u baražu Lige nacija, na koje Mladenović nije dao konkretan odgovor, jer kako je naveo "ne voli da priča unapred".

"Norvežani su jaki, ali smo i mi. To nemojte nikad da zaboravite. Na meni je da igram dobro, da bih bio tu i održao status reprezentativca. Sve je otvoreno", poručio je Filip Mladenović.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC