• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rodžersova poruka Čelsiju, Junajtedu i Totenhemu: Tek sada nas nećete stići

Autor mondo.rs

Oslonjen samo na Evansa i Sojundžua, menadžer "lisica" obezbedio je pouzdanog štopera za prolećni sprint u koji Lester ulazi kao treći sa osam bodova prednosti nad Čelsijem.

 Brendan Rodžers poruka Čelsiju, Junajtedu i Totenhemu: Tek sada nas nećete stići Izvor: MICHAEL REGAN/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver

Od kada je letos kapiten Hari Megvajer (konačno) potpisao za Mančester junajted i doneo klubu zaradu od 87 miliona evra, odbrana Lester sitija bila je briga nezamenljivog tandema štopera iz Severne Irske i Turske.

Džoni Evans (32) i Čaglar Sojundžu (23) već su odigrali više od 2.500 minuta za "lisice" ove sezone, propustili skupa tri takmičarske utakmice i bili među zaslužnijima za izvanredne igre i neočekivano visok plasman na tabeli Premijer lige.

MONDO u Antaliji

Lesterovi transferi u sezoni 2019/20

došli

45,0 - Juri Tilemans (Monako)

33,4 - Ajoze Perez (Njukasl)

21,0 - Denis Prat (Sampdorija)

06,7 - Džejms Džastin (Luton)

00,0 - Kalum Halm (Beri)

otišli

87,0 - Hari Megvajer (M. junajted)

00,0 - Šinđi Okazaki (Malaga)

00,0 - Dani Simpson (bez kluba)

00,0 - Davide Lorenco (bez kluba)

Izgleda da je menadžer Brendan Rodžers procenio da bi nastavak sezone samo sa njima dvojicom ispred Kaspera Šmajhela mogao da bude previše rizičan.

Poslednjeg dana prelaznog roka u većini evropskih fudbalskih liga, koji Mondo prati UŽIVO iz minuta u minut, Lester je sa Vulverhemptonom dogovorio pozajmicu Rajana Beneta do leta, a potom i cenu za koju će biti moguće otkupiti ugovor 29-godišnjeg engleskog defanzivca sa 19 nastupa za "vukove" ove sezone.

Benet je u prve dve sezone od dolaska iz Noriča bio standardan u startnoj postavi, što se promenilo prošlog leta pa je menadžer Nuno Espirito Santo u paru sa kapitenom Konorom Koudijem rotirao Beneta, Vilija Bolija i Maksa Kilmana.

Izgleda da je nekadašnjem fudbaleru Ipsviča, Grimzbija, Piterboroa i Noriča draže da bude rezerva u Lesteru nego igrač u rotaciji Vulverhemptona.

"Lisice" su izgubile dva od poslednja tri meča Premijer lige, ali su se zadržale na trećem mestu sa tri boda zaostatka za Mančester sitijem i osam prednosti nad Čelsijem.

Upravo se Lester i Čelsi sastaju sutra na "King Power" stadionu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC