• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesi ovo nikad nije uradio: Na Instagramu odgovorio direktoru Barselone!

Autor mondo.rs

Najbolji fudbaler svijeta uvijek je probleme sa klubom rješavao unutar "kuće". Ovog puta, istupio je javno.

 Lionel-Mesi-Instagram-odgovor-Erik-Abidal Izvor: MICHAEL REGAN/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver

Barselona je ove zime promijenila trenera, dovela Kikea Setijena umesto Ernestea Valverdea, a sportski direktor Erik Abidal govorio je u utorak prvi put javno i detaljno o tome.

U intervjuu za jedan španski list on je objasnio da je iz ličnog, fudbalskog iskustva "namirisao" da stvari u ekipi nisu bile dobre i tako izazvao oštru reakciju nikog drugog do Lionela Mesija.

Možda će vas zanimati

"Pod Valverdeom nisu svi igrači bili zadovoljni intenzitetom rada. Pričali smo sa Mesijem i ideja je bila da produžimo njegov ugovor. Optimističan sam što se tiče toga, jer imamo najboljeg igrača na svijetu. Mislim da je Leo Mesi veoma srećan ovdje i uskoro ćemo se dogovoriti", rekao je Francuz.

Potom se vratio situaciji sa Valverdeom...

"Doneli smo odluku da smijenimo Valverdea posle 'El Klasika'. Problem nisu bili rezultati, već interne stvari. Mnogi igrači nisu bili zadovoljni Valverdeom i neki od njih nisu trenirali ozbiljno. Ponavljam, imali smo problem. Čak iako je Valverdeov odnos sa svlačionicom bio dobar, kao bivši igrač mogu da namirišem da je nešto bilo pogrešno. Rekao sam klubu šta mislim i da odluka mora biti donesena", dodao je Francuz, koji je sa Mesijem igrao šest godina, od 2007. do 2013.

Kapiten ekipe pročitao je taj intervju i uradio neočekivanu stvar - oglasio se na Instagramu i poslao poruku Abidalu, iako nije naveo njegovo ime.

"Iskreno, ne volim da radim ove stvari, ali mislim da bi svako trebalo da bude odgovoran za svoje zadatke i da brine o svojim odlukama", počeo je Argentinac.

"Igrači su zaduženi za ono što se događa na terenu i takođe smo prvi koje treba kritikovati kada nismo dobri. Oni koji su zaduženi za oblast sportskog menadžmenta takođe moraju da znaju svoje odgovornosti i iznad svega da stanu iza odluka koje donose. Na kraju, kada govorimo o igračima, mislim da je potrebno da navodimo imena, jer u suprotnom to postaje prljavo. Stvari koje su rečene nisu tačne", dodao je Mesi.

Ova poruka će sigurno doprijeti do nivoa kojima je uperena i ostaje da se vidi kako će uticati na Abidalovu situaciju, koja nije najbolja.

Francuz je bio pred otkazom jer nije riješio problem napadača, ali je ipak ostao uz podršku predsjednika Đosepa Bertomeua.

Međutim, ko se Mesiju zamjeri...

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC