• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veliki udarac za Borusiju pred nastavak Lige šampiona i okršaj sa "svecima"

Autor mondo.ba

Kapiten "milionera" moraće da pauzira barem mjesec dana, što znači da će propustiti i prvi meč osmine finala Lige šampiona protiv PSŽ-a.

 Marko Rojs povrijeđen, pauzira mjesec dana i propušta prvi duel osmine finala Lige šampiona PSŽ Izvor: Guliver/Getty Images/Martin Rose/Bongarts

Eliminacija u Kupu Njemačke nije bila jedina loša vijest za Borusiju Dortmund u utorak, s obzirom da je u duelu sa Verderom (2:3) povredu mišića zaradio kapiten Marko Rojs, koji će morati na prinudnu pauzu od mjesec dana.

To znači da će, osim prvenstvenih duela u Bundesligi, odsustvovati i sa prvog meča osmine finala Lige šampiona protiv Pari Sen-Žermena 18. februara u Dortmundu.

Možda će vas zanimati

Klub iz Dortmunda saopštio je danas da će 30-godišnji ofanzivac pauzirati "oko četiri sedmice", te da se očekuje da bude spreman za revanš meč na "Parku prinčeva", koji je na programu 11. marta.

U ovom periodu, Borusija će u domaćem prvenstvu odmjeriti snage sa Ajntrahtom, Verderom, Frajburgom, te imenjakom iz Menhengladbaha.

Rojs je u tekućem prvenstvu zabilježio 12 golova i sedam asistencija, te nema sumnje da će se njegov izostanak i te kako osjetiti u timu Lusijena Favra.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC