• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džeko pozvan na raport zbog "dugog jezika", ali je izbjegao kaznu!

Autor mondo.ba

Zbog jedne izjave date italijanskim medijima, kapiten Rome i reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko morao je na razgovor sa čelnim ljudima na "Olimpiku".

Poslije poraza od Sasuola (4:2), napadač rimskog kluba je bio ogorčen partijom u Ređo Emiliji, pa je javno uputio i nekoliko žestokih kritika svojim saigračima iako nije nikog imenovao.

"Stalno govorim momcima, dajte mi više lopti, ali ne dobijam ih često", rekao je kapiten Rome Edin Džeko poslije utakmice na "Mapei" stadionu.

Možda će vas zanimati

"Problem sa našom igrom je što kad jedan igrač zakasni, sve se raspadne. U prvom poluvremenu, iskreno govoreći, nismo bili na nivou Serije A".

Prema njegovim riječima, Roma inače igra veoma uzbudljiv stil fudbala, s dosta posjeda lopte, ali kada dvojica ili trojica igrača ne igraju na najvišem nivou, to odmah stvori probleme.

"Niko nije bio na našem normalnom nivou, posebno u prvom poluvremenu. Nadamo se da ćemo ovu igru ​​zaboraviti što je prije moguće, jer smo izgubili tri boda , koje bismo trebali da vratimo protiv Bolonje sljedeće nedjelje. Nemamo drugu opciju".

Ove riječi nisu naišle na odobravanje kod čelnika "vučice", pa je Džeko morao na "raport" kod sportskog direktora Đanluke Petrakija.

Ipak, bosanskohercegovački centarfor, koji je upravo protiv Sasuola postigao svoj 100. gol za Romu u svim takmičenjima, riješio je situaciju razgovorom i prošao bez kazne, prenijela je "Gazeta delo Sport".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC