• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stani, Đibrile, ne možeš takav na teren!

Autor mondo.rs

Fudbaleri Evertona su savladali Kristal Palas, a šansu da ''zablista'' imao je Đibril Sidibe.

 Đibril Sidibe bez štucni htio da uđe u igru Izvor: Getty images/Michael Regan, MICHAEL REGAN/GETTY IMAGES EUROPE

Od kako je Karlo Anćeloti došao u Everton, situacija za taj klub se promenila. Od jednog od kandidata za ispanje postali su kandidat za Evropu, a današnja pobeda nad Kristal Palasom je veoma bitna u tom pohodu.

Šansu da nastupi na ovom meču dobio je i Đibril Sidibe, francuski defanzivac koji je tokom sezone nekoliko puta menjao uloge startera i rezerviste. Danas je počeo na klupi.

Možda će vas zanimati

Kada se Teo Volkot povredio, već u 25. minutu utakmice na Gudison parku, Anćeloti je spremio Sidibea za ulazak na teren. Imali su prednost, mogli su nastavak meča da odigraju defanzivnije, pa je umesto krila na teren ušao bek.

Ipak, ovaj ulazak u igru Sidibea će se pamtiti po tome što nije prošao baš glatko. Kada je već bio pripremljen da uđe na teren, trebalo je da namesti štucne i onda je shvatio da jednu nije ni obuo.


Italijanski trener se iznervirao, a francuski defanzivac morao da otrči do svlačionice, kada bi dodao na sebe opremu koja je falila. Čarape su bile na mestu, kostobrani takođe, ali je jedna štucna nedostajala.

Kako je nekadašnje krilo Arsenala iz igre izašlo zbog povrede, Everton je do povratka Sidibea iz svlačionice igrao sa desetoricom igrača. Nije im se to obilo o glavu, pošto su uspeli da sačuvaju mrežu sve do početka drugog dela susreta.

Nakon još jedne pobede u Premijer ligi, Everton je skočio na sedmo mestona tabeli. Sada imaju samo bod manje od petoplasiranog Totenhema, koji ima utakmicu manje, pa će se do kraja sezone ''karamele'' boriti za učešće u evropskim takmičenjima naredne sezone.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC