• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krunić: Milojević i Turanjanin pokazali da su budućnost Borca

Autor mondo.ba

Trener banjalučkog Borca Branislav Krunić zadovoljan izdanjem igraća iz omladinskog pogona u remiju protiv kazahtanskog Irtiša.

 FK Borac pripreme Antalija - Branislav krunić poslije Irtiša - Milojević i Turanjann budućnost kluba Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Banjalučki Borac u subotu je odigrao 0:0 sa Irtišom u četvrtoj kontrolnoj utakmici u Antaliji, na kojoj je debi u crveno-plavom dresu upisao i Goran Zakarić.

Nakon duela sa kazahstanskom ekipom, trener Branislav Krunić bio je prilično zadovoljan.

Možda će vas zanimati

“Ostala nam je još sutra utakmica sa Dinamom iz Kijeva. Mogu biti zadovoljan prikazanom igrom mojih igrača, izgledali smo dosta dobro, kompaktno, nismo dali protivniku da nam ugrozi gol. Igrači su ispunjavali taktičke zahtjeve i trkački su dosta dobro iznijeli utakmicu. Možda u posljednjih pola sata nakon nekih izmjena pao je ritam. Do tada smo dobro igrali, kontrolisali meč i stvarali prilike. Žao mi je što nismo iz tih nekih situacija postigli pogodak, ali kao što sam ranije govorio rezultat je u drugom planu. Ali danas možemo biti i zadovoljni remijem protiv ovako kvalitetne ekipe”, rekao je Krunić.

Šef stručnog štaba Borca posebno je istakao dobru igru Đorđa Milojevića i Nikolu Turanjanina na današnjem duelu, na kojem je izveo “kombinovan” sastav.

“Danas su priliku dobili igrači koji su u prvenstvu imali manju minutažu i igrači iz omladinskog pogona. Milojević i Turanjanin su odigrali od početka i pokazali da su budućnost kluba i da klub može da računa na njih. Takođe i ostali igrači su odigrali kvalitetno i možemo da se oslonimo na njih u toku prvenstva. Ovo je jedna dobra provjera, svaka utakmica daje mogućnost da se što bolje spremimo za nastavak prvenstva i prvo kolo protiv Širokog Brijega”, rekao je Krunić.

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Banjalučani će u nedjelju od 15 časova odigrati posljednji pripremni duel u antaliji protiv Dinama iz Kijeva, uz direktan prenos na TV Arena sport 2.

Borčeva ekspedicija se u Banjaluku vraća u ponedjeljak, 10. februara, a generalnu probu pred nastavak sezone imaće pet dana kasnije protiv Čelika u Zenici.

Prvu zvaničnu utakmicu u proljećnoj polusezoni Banjalučani će odigrati 23. februara na stadionu ''Pecara'' protiv Širokog Brijega.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC