• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Barseloni je toliko loše da ni Inijesta nije želio nazad

Autor mondo.rs

Nekadašnji vezista španskog šampiona odbio je mogućnost da se vrati u klub.

 Inijesta odbio da se vrati u Barselonu Izvor: Guliver/David Ramos/Getty Images

Svakog dana stigne neka nevjerovatna vijest iz Barselone. Za danas izdvajamo pisanja španskih medija da je tokom januara Andres Inijesta odbio da se vrati u klub. Ako ovo nije pokazatelj koliko je situacija loša...

Nekadašnji vezista Barselone i trofejni reprezentativac Španije trenutno igra u Japanu. On je kapiten Visel Kobea, sa kojim je uspio da osvoji Superkup, a u njegovom timu su Tomas Vermelen i Serđi Samper, bivši fudbaleri katalonskog tima.

Možda će vas zanimati

Čelnicima Barselone je tokom nedavno završenog prelaznog roka pala na pamet ideja da svoj igrački kadar ojačaju iskusnim Inijestom. U pitanju bi bila pozajmica do kraja sezone i kontakti sa igračem i japanskim klubom su uspostavljeni.

Španac je bio šokiran takvim razvojem situacije i odbio je da se vrati u Barselonu, prenose mediji iz te zemlje. On je bio zatečen, a ovakav potez ga je natjerao da se zapita da li bi on stvarno bio pojačanje Barseloninoj sadašnjoj ekipi.

Andres ima još dve godine ugovora sa japanskim timom i očigledno je riješen da se još nekoliko sezona zadrži na istoku, u J ligi, gdje njegov tim može da se bori za trofeje.

Kao neko ko je godinama bio dio najvećih uspjeha Barselone, Andres Inijesta je shvatio da bi njegov povratak u klub oduzeo minutažu nekim mlađim igračima, koji bi trebalo da predstavljaju budućnost. smatra se da je to glavni razlog što se nije vratio u rodnu zemlju.

Kontaktiranje Inijeste u trenucima kada je Barselona menjala trenera, a u igračkom kadru nisu jasno definisane uloge, pokazuje da u klubu ne postoji nikakav plan. To se vidi i po aktivnostima u prelaznom roku, kada se nije pronašlo adekvatno rješenje u napadu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC