• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Prijateljska" Hrvata i Mađara: "Ferka" s palicama, 90 uhapšenih!

Autor mondo.rs

Naravno, sve se odvijalo na sred terena...

 Navijači tuča Pečuj - Cibalijaultrasi 90 privedenih Izvor: Guliver/Getty images/Carl Court, Carl Court/Getty Images Europe

Ružne scene na fudbalskoj utakmici u Mađarskoj. I to prijateljskoj! Navijači domaćeg Pečuja i gostujuće Cibalije prekinuli su utakmicu kada su se ozbiljno sukobili na sred mjesta odigravanja susreta.

Domaći sastav je savladao hrvatski klub 3:1, ali nije da će to ikoga zanimati poslije viđenih scena!

Možda će vas zanimati

Navijači Cibalije su doputovali u susednu Mađarsku da pruže podršku svom timu, ali je na kraju došlo do obračuna u kojem je privedena 91 osoba!

Prema fotografijama sa mjesta sukoba, "navijači" dva kluba su koristili palice i druge predmete. Kako prenose mediji u Hrvatskoj, lokalna policija je u jednom trenutku reagovala i zaustavila ogroman sukob.

Privedena su čak 44 navijača hrvatskog trećeligaša iz Vinkovaca i 47 pristalica mađarskog kluba.

Na Instagram profilu "Ultra Pokret HR" nalaze se fotografije sa lica mjesta koje možete vidjeti OVDJE, a evo kako su oni opisali događaje iz Mađarske.

"Juče ujutro smo se zaputili u Mađarsku na gostovanje u Pečuj. Bilo nas je oko 45 ukupno, sve je prošlo mirno i na granici i u gradu, niko nas nije napadao, mi smo išli da navijamo ulicama pa smo se zaputili na stadion", počinje opis situacije.

"Na jednom semaforu nam je iz auta izletio momak i pokazao da će nas zaklati, tu smo znali da se sprema ludnica... Došli smo na stadion, navijamo, zaj**avamo se, nigdje policije, obezbjeđenja, ma nikoga... Kada smo uočili s druge strane grupu od 50-ak Mađara kako idu prema terenu... Mađari nisu imali nikakve transparente ni obilježja, samo su odjednom došli i uletjeli na teren, tu smo se mi zaletjeli na njih i nastala je tuča na sredini terena.. Utakmica je bila prekinuta dok se sukob odvijao. Na kraju kako to već svi govore, Ultrasi su izvukli deblji kraj, dok su Mađari pobjegli. Sedam Mađara je ostalo ležati na podu, a mi smo im pomogli, podigli ih, pružili ruku i nastavili dalje... Moram da napomenem da je sukob bio fer, išlo se otprilike 50 na 50, što su izjavili i Mađari... Na kraju je privedeno 44 Ultrasa i 47 mađarskih navijača", navodi se u objašnjenju.

Još fotografija sa lica mjesta možete da pogledate OVDJE.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC