• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako Arsenal traži pojačanja? Zove bivše igrače da ih pita za savet!

Autor mondo.rs

Možda im zato poslednjih sezona i ne ide baš najbolje.

 Premijer-liga-Arsenal-transferi-Santi-Kazorla-misljenje-o-Pau-Tores-i-Samjuel-Cukvueze Izvor: MN PRESS

Na meti tima iz Londona su, između ostalih, bila i dvojica fudbalera iz Primere, tačnije igrači Viljareala. Da bi shvatili o kakvim su ljudima radi, zaposleni u Arsenalu su kontaktirali Santija Kazorlu i upitali ga za mišljenje.

Ovo je u svom intervjuu za Marku otkrio nekadašnji fudbaler londonskog tima. Radilo se o Pau Toresu i Samjuelu Čukvuezeu, igračima koji su dobrim partijama na sebe privukli pažnju ''polovine Evrope''.

Možda će vas zanimati

Pau Tores je štoper kog u poslednjih nekoliko meseci mediji sele u Mančester siti, Barselonu, Liverpul i ostale velike klubove. Njegov klupski drug Samjuel Čukvueze, reprezentativac Nigerije, igra na poziciji krila i pričalo se da je Liverpul ozbiljno zainteresovan da ga angažuje.


O obojici fudbalera raspitivao se Arsenal, ali ne onako kako to klubovi inače rade. Umesto da kontaktiraju klub i saznaju detalje o ceni i mogućnosti za kupovinu, oni su pozvali Kazorlu.

Omaleni vezista je šest godina proveo u Londonu, pre nego što se 2018. godine, nakon teških povreda, vratio u svoj Viljareal gde je oživeo karijeru. Sjajni tehničar igra toliko dobro da su ponovo stigli pozivi za reprezentaciju, a i Viljarealu ide bolje od kako je u klubu.

Španski mediji su upitali Santija da li često dobija pozive iz Engleske u kojima se klubovi rapsituju za njegove saigrače.

''Da, posebno ljudi iz Arsenala. Zovu me da da saznaju da li Tores i Čukvueze mogu da igraju u Premijer ligi. Dobro je što se veliki timovi interesuju za mlade fudbalere Viljareala, ali morao sam da im kažem da ih ostave na miru'', rekao je Kazorla.

Ofanzivni vezista je dodao da obojica fudbalera imaju sjajne osobine i da su, pored interesovanja evropskih giganata, ostali sa obe noge na zemlji.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC