• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real Madrid dočekao UPLAKANOG Brazilca: Ovakvi igrači su opsesija kluba

Autori mondo.rs Autori Beta

Novi fudbaler je došao na "Bernabeu".

 Real Madrid - Potpisao Rejnier Žezus Izvor: Tanjug, Paul White/AP

Luka Jović dočekao je još jednog saigrača iz Brazila.

Poslije defanzivca Edera Militaa (22), zamenika kapitena Marsela (31), zadnjeg veznog Kasemira (27) i napadača Vinisijusa (19) i Rodriga (19), član "kraljevskog kluba" postao je i vezista Rejnier Žezus (18).

Možda će vas zanimati

 Momak za koga se Real interesovao još pretprošle godine, a koga je zvanično "potpisao" ovog januara, stigao je uz veliku pažnju navijača širom svijeta, jer od njega i u Madridu i u domovini očekuju zaista mnogo.

Vezista koji je debitovao za "A" tim Flamenga prošlog ljeta došao je na stadion "Santjago Bernabeu" u transferu vrijednom 31 milion evra. Promocija je održana danas u domu "kraljevskog kluba", gdje je Rejnijer zaplakao.

"Želim da budem dio istorije ovog velikog kluba. Danas je za mene vrlo srećan dan jer mi se ispunjava dječački san", rekao je fudbaler na predstavljanju, trudeći se da zadrži suze.

Izvor: Tanjug, Paul White/AP

Rejnijer je bio dio sastava koji je osvojio titulu prvaka Brazila, kao i trofej Kopa Libertadores. Uz to, presjedio je na klupi meč protiv Liverpula na FIFA Svjetskom prvenstvu za klubove prošlog decembra.

S obzirom na to da je stigao poslije Vinisijusa i Rodriga, on je postao treći Realov tinejdžer u nizu.

"Naša opsesija je da tražimo igrače koji bi sutra mogli da budu velike zvijezde. Rejnijer je igrač koji je tek napunio 18 godina, ali igrač koji je osvojio Kopa Libertadores sa Flamengom, jedim od najvećih klubova na svijetu", rekao je predsjednik Reala Florentino Perez o igraču koji je 2018. godine bio najbolji strijelac Svjetskog prvenstva za igrače do 16 godina.

Brazilac bi mogao da zaigra u nedjelju za razvojni tim, Kastilju, pod uslovom da legendarni Raul, koji je trener tog tima, odluči da ga gurne "u vatru" poslije samo nekoliko dana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC