• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krunić: Ja hoću izmjenu, oni - gol, ja hoću drugu izmjenu, oni - gol!

Autor mondo.ba

Trener Borca Branislav Krunić nije bio previše razočaran poslije remija 2:2 u Širokom Brijegu i ocijenio je da je to najrealniji rezultat. Sa njegovom ocjenom slaže se i Toni Karačić.

 Široki Brijeg Borac izjave Branislav Krunić Toni Karačić Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Široki Brijeg i Borac odigrali su 2:2 na Pecari za podjelu bodova kojom i jedni i drugi mogu da budu (ne)zadovoljni.

Možda će vas zanimati

Borac je vodio 2:0 na poluvremenu, a onda u nastavku ispustio tu prednosti i dozvolio Širokom da izjednači na 2:2, pa i umalo da dođe do sva tri boda.

Ocjena oba trenera, Branislava Krunića i Tonija Karačića, je da je rezultat realan.

"Jedna dobra utakmica, nama je pripalo prvo, Širokom  drugo poluvrijeme. Ja sam rekao svojim igračima na poluvremenu da utakmica nije završena, da moramo postići još jedan pogodak, jer Široki je igrao tako otvoreno i nije se toga libio. Postoje neki grč od rezultata, kada vodite 2:0 i želite to da zadržite, ali nismo to mogli da zadržimo na taj način. Široki je igrao dobro drugo poluvrijeme, dominirao, stvarao šanse i nismo mogli da se iščupamo iz toga. Taman kad sam htio da napravim prvu  izmjenu  oni gol, kad sam htio drugu izmjenu, oni  - gol!  Rezultat je realan. Nama prvo, njima drugo, idemo dalje. Drago nam je što smo opravdali epitet derbija, što su gledaoci bili zadovoljni“, rekao je trener Borca Branislav Krunić.

Njega čeka težak zadatak da pripremi ekipu za derbi sa Sarajevom sljedećeg vikenda, jer neće moći da računa na štopera Marka Jovanovića i beka Sinišu Dujakovića zbog žutih kartona.

"Što se tiče utakmcie sa Sarajevom nedostajaće nam dva standardna igrača iz odbrane, ali to je sasvim normalno. Biće i povreda i kartona i zato imamo širi broj igrača i mislim da ćemo i tu utakmicu odigrati kvalitetno i da će biti pravi derbi. Potrudićemo se da ga riješimo u svoju korist pred svojim navijačima“, otpimista je Krunić.

Izvor: MONDO

Toni Karačić imao je sličnu ocjenu kada je riječ o dueul na Pecari.

"Rezultat je realan. Prvo poluvrijeme i otvaranje sa naše strane je bilo jako slabo, Borac je izvršio neki pritisak, ali više su to neke tehničke greške gdje smo primili dva gola i nije nam ovo prvi put. Non-stop se vraćamo, imali smo problema s tim. Prvo poluvrijeme stvarno za zaborav“, rekao je Karačić, a onda se osvrnuo na drugih 45 minuta u kojima je viđena potpuno druga slika na terenu.

"Uveli smo dvojicu novih igrača koji su odigrali stvarno dobro, podigli i ostale igrače. Na 2:0 nikada nije gotovo, to je i ova utakmica pokazala, dali smo jedan, drugi, mogli smo i do pobjede, ali realan je rezultat“.

Trener Širokog ipak nije zadovoljan izdanjem svog tima, osim Marka Pervana, koji je ušao na poluvremenu i pogotkom u 56. Minutu inicirao veliki povratak Širokog.

"Marko je kvalitetan igrač. Ne mogu biti zadovoljan utakmicom, ne možemo odigrati dva poluvremena sa tolikim oscilacijama u igri. Osim Marka koji je ušao igrači u prvom poluvremenu nisu bili na nivou i ne mogu to ničim pravdati“, zaključio je Karačić.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Rezultat

U pravu je Bard, 2:0 je najopasniji rezultat.

Sp

@Rezultat Sta je tu je. Nase je da idemo dalje na titulu. Jedna izgubljena bitka ne znaci i rat

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC