• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šesti put pobijedio na ''Bernabeuu'', ali ''SAMO Real može da nas dobije''

Autor mondo.rs

Mančester siti ima prednost pred revanš sa španskim klubom.

 Pep Gvardiola - Samo Real Madrid može da dobije Mančester siti Izvor: DAVID RAMOS/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver

Ekipa Mančester sitija je pružila odličan otpor Realu u Madridu, ali je mogla i da ostane bez povoljnog rezultata. Madriđani su došli do prednosti, prije nego što im je pala koncentracija.

Isko je pogodio za prednost španske ekipe, ali su Gabrijel Žesus i Kevin de Brujne stekli ogroman kapital za engleski tim. Pep Gvardiola je ostao oprezan, svjestan šta revanš može da donese.

Možda će vas zanimati

 Greška Rafaela Varana, skok Žesusa preko Serhija Ramosa, loša intervencija Tiba Kurtoe, penal koji je napravio Dani Karvahal, crveni karton Realovog kapitena... i sve to u roku desetak minuta.

Mančester siti je iskoristio furiozan finiš kako bi savladao Madriđane. To je bila šesta pobjeda Pepa Gvardiole na ovom stadionu, po čemu je rekorder među trenerima koji su kao gosti posjetili ''Santijago Bernabeu''.

''Ako postoji jedan tim koji može da nas pobijedi u revanšu, to je Real Madrid. Primili smo gol, ali smo se podigli i nadoknadili. Imate uspone i padove u Ligi šampiona, a mi imamo još mnogo puta da pređemo'', rekao je španski trener.

Nekadašnji trener Barselone je istakao da njegov tim još uvijek ništa nije osvojio. Oni će priliku za osvajanje imati i prije revanša, pošto im već za vikend slijedi finale Liga kupa.

Na meču protiv Aston Vile Mančester siti će tražiti nastavak dobre forme i pripremati se za revanš meč protiv Reala. Zbog suspenzije koja im je izrečena, a na koju su se žalili, ''Građani'' imaju još veći motiv da osvoje Ligu šampiona. Prolazak među osam najboljih je tek prvi korak.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC