• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kurtoa, to nisi smio da izgovoriš!

Autor mondo.rs

Belgijski golman je govorio o Lionelu Mesiju kao da ne priča o čovjeku koji mu redovno daje golove.

 Tibo kurtoa izjava pred El Klasiko Real Barselona Lionel Mesi Izvor: Getty Images/Gonzalo Arroyo Moreno, GONZALO ARROYO MORENO/GETTY IMAGES EUROPE

Svi se polako spremamo za ''El Klasiko'', a fudbaleri Real Madrida i Barselone ga dočekuju nakon ne baš sjajnih rezultata u Evropi. Da stvari budu gore za Madriđane, tu je i kiks iz prethodne runde.

Barselona je, predvođena Leom Mesijem, preuzela lidersko mjesto na tabeli, a to znači da će Realu biti potrebnija tri boda. Tibo Kurtoa je uvjeren da mogu da stignu do toga.

Možda će vas zanimati

 Jedan od krivaca za preokret Mančester sitija, jer je kod prvog gola mogao bolje da reaguje, smatra da najbolji fudbaler Barselone nije opasan. Zapravo, da nije ništa opasniji od drugih igrača u ligi. A to su stvari koje se ne govore.

''Mesi? Za mene je on igrač kao i bilo koji drugi. njegovu igru proučavamo kao da je igrač Selte ili Levantea. Nema neke razlike u našem pristupu'', rekao je golman.


Prije samo nekoliko dana je Tibo Kurtoa izgubio mali rat protiv Kevina de Brujnea, pošto mu je kolega iz reprezentacije dao gol sa bijele tačke u pobjedi Mančester sitija. Njih dvojica imaju burnu prošlost, jer je golman ''oteo'' djevojku ofanzivnom vezisti.

Sada je otvorio novi front, koji će biti još teži za njega. Ako nekoga ne treba da provocirate u Primeri, onda je to Lionel Mesi. Ove sezone je postigao 18 golova na 20 mečeva u prvenstvu, a od toga čak četiri protiv Eibara u prošlom kolu.

Istorija Lionela Mesija i Tibo Kurtoe traje dosta dugo. Njih dvojica se poznaju još iz vremena kada je Belgijanac branio za Atletiko, a sretali su se i dok je čuvar mreže bio član Čelsija. I uglavnom je Mesi izlazio kao pobednik iz tih duela.

Rivalstvo njih dvojice dugo je skoro deceniju, a sastali su se 15 puta do sada. Mesi je na tim mečevima postigao devet golova i teško je, pored te statistike, uporediti ga sa napadačima Selte i Levantea. To je primijetio i ''admin'' Barseloninog tviter profila.


Peckanje je uslijedilo odmah, prisjećanjima na neke od pogodaka koje je argentinski fudbaler postigao protiv golmana Real Madrida. Naravno, u Barseloni se nadaju da će se istorija ponoviti. Dodatno ohrabrenje im je ovo omalovažavanje Mesija od strane Kurtoe.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC