• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milošević: Ovde sam jako kritičan, a u svlačionici sam bio mnogo žešći

Autor mondo.rs

Trener Partizana je bio samokritičan posle remija (0:0) protiv Crvene zvezde.

 Savo Milošević poslije derbija Zvezda - Partizan - Ovdje sam  Izvor: MN PRESS

Savo Milošević nije bio zadovoljan onim što je video od svog tima u 162. "večitom" derbiju, a ponovo je istakao da je to bio slučaj i posle prethodnih mečeva koje je njegova ekipa odigrala u 2020. godini.

Kako je istakao, on nema objašnjenje zašto je Partizan na teren stadiona "Rajko Mitić" izašao sa manjkom energije.

Možda će vas zanimati

 "Imali smo sreće da ne primimo gol, nismo bili na maksimumu, a izvukli smo dobar rezultat. Što se tiče lepote igre, jeste bilo 0:0, moglo je lako biti 1:1, ili 2:2, tako da se ne bih složio da je bila ružna utakmica", počeo je Milošević na konferenciji za mediji.

U najavi derbija ste rekli da je moguće da vas Stanković nečim iznenadi, da li mu je to pošlo za rukom?

"Ne, ušli smo u utakmicu bez dovoljno energije i koncentracije, a mogli smo da imamo i mnogo više problema nego što smo imali."

Kako komentarišete činjenicu da je bilo 10 minuta nadoknade u oba poluvremena i da se praktično nije razvila igra zbog velikog broja prekida?

"Najbolji deo naše igre bio je početak drugog poluvremena, a on je prekinut više puta, pa nismo mogli ni da igramo. To je jedino objektivno opravdanje koje imam."

Da li ste kao trener zadovoljni što poslednja tri derbija niste primili gol?

"Ne želim da se bavim statistikama, ne želim ja da budem protagonista, već igrači na terenu. Jedinu stvar koju mogu da kažem u ime stručnog štaba i ekipe je da smo tri od četiri moja derbija igrali na Marakani. Poslednji smo dobili u finalu Kupa, ovde nismo izgubili. Pokušavam da budem samokritičan, ali statistički, iako time ne želim da se bavim, nije tako loše."

Koliko je ovakav derbi plod taktičkih postavki, koliko lošijeg dana igrača, a koliko kvaliteta igrača. Danas niko nije iskočio, nijedan mladi igrač, upitao se jedan novinar.

"Opet se vraćamo na isto. Ako pokušavate da mi izvučete da sam postavio lošu taktiku, može i tako. Naša udarna četvorka nije uspela da ugrozi Zvezdu, ali ti isti igrači su u mnogo prethodnih utakmica doneli dosta. Svako od njih može mnogo više individualno, ali danas je to moglo da izgleda mnogo bolje. Na meni je da pronađem uzroke toga."

Da li je bilo nervoze?

"Kao što vidite, ovde sam jako kritičan, u svlačionici je bilo mnogo žešče", jasno je rekao trener crno-belih.

Bori li se Partizan još uvek za titulu?

"Pitajte me i sledeće nedelje, i one posle. Konstantno odgovaram na ta pitanja (smeh). Danas nismo pokazali mnogo energije, poslali smo pogrešnu poruku, a to je da odustajemo, što nije tačno. Razlika je velika, ali realno tih -11 nisu opravdanje", poručio je Savo Milošević.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC