• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Doveli ste YouTube fudbalera, hoda kao starac!"

Autor Milutin Vujičić

Najskuplje pojačanje pod rafalnom paljbom kritičara...

 Youtube fudbaler Totenhem Džejmi Karager kritika Tangi Ndombele Izvor: Guliver/Srdjan Stevanovic/Getty Images

Najskuplje pojačanje u istoriji Totenhema, čak 65 miliona funti plaćeni Tangi Ndombele (23), osjetio je na svojoj koži šta to znači kada vas Žoze Murinjo "uzme na zub".

Novi menadžer Spursa žestoko je kritikovao, naravno javno, mladog Francuza koga je doveo njegov prethodnik Poketino. Murinjo je najviše zamjerio Ndombeleu što zbog njegovog nezalaganja nisu imali "vezni red" u remiju protiv Barnlija, poručivši mu da je vrijeme da se uozbilji i ugleda na neke od njegovih saigrača, zbog čega se digla prašina na Ostrvu.

Možda će vas zanimati

Bilo je mnogo onih koji su stali na stranu Ndombelea, prisjetivši se igrača koje je Murinjo isto tako javno prozivao, poput Šoa ili Marsijala, ali ima onih i koji "drže stranu" Portugalcu.

Nekadašnji kapiten Liverpula, sada komentator, Džejmi Karager - bio je baš surov.

"Postoji razlika između velikog igrača i velikog talenta. Ndombele djeluje kao YouTube fudbaler. Samo kada nekoga svaki dan vidite na treninzima znate kakav je zaista igrač. Siguran sam da bi sve impresionirao na YouTube, ali kada ga gledate ovako - vidite da to nije dovoljno za novac koji je Totenhem platio za njega", kazao je Džejmi Karager koji je prikazao i snimke na kojima se vidi lenjojst Tangija Ndombelea.

Karager je kazao da je Murinjo u pravu što ga kritikuje pošto nije pokazao zainteresovanost za loptu kada nije u posjedu igrača Totenhema.

Izvor: Tanjug, Jens Meyer/AP


"Djeluje kao da samo hoda po terenu dok lopta ne dođe do njega, a čini se da voli i da govori ljudima šta da rade. Pogledajte ga, deluje mi kao oni klinci kada igraju ispred škole, ali samo kada im lopta stigne u noge", kazao je Karager koji se nije zaustavio na tome...

"Ili ne može da trči - ili neće. Djeluje kao Jaja Ture, džogira, šeta po terenu kao starac", objasnio je Karager i dodao da je jasno da ga Murinjo ne voli jer je lijen.

Tangi Ndombele je stigao iz Liona u kom je briljirao prošle sezone, dok je od dolaska u London odigrao 27 mečeva i zabilježio dva gola i četiri asistencije.

Zanimljivo, čak dvije je upisao na utakmici protiv Crvene zvezde u Ligi šampiona.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC