• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Totenhem ''presjekao'' niz poraza - penalom i remijem

Autor mondo.rs

Posljednji put su se ''Pijevci'' radovali 16. februara, protiv Aston Vile.

 Premijer liga - Barnli - Totenhem 1-1 Izvor: Getty Images/Stu Forster, Stu Forster/Getty Images Europe

Smatrali su da je problem Maurisio Poketino, pa su to promijenili. Imali su u međuvremenu prelazni rok, tokom kog su se potrudili da budu aktivni, ali.. Rezultati ne liče na prošlogodišnje.

Totenhem nastavlja da se muči, a u današnjem meču protiv Barnlija odigrali su baš onako kako odgovara ostalim rivalima u borbi za evropska takmičenja. Podijelili su bodove.

Možda će vas zanimati

 BARNLI - TOTENHEM 1:1 (1:0)
/Vud 13 - Ali 50 p/

Svakome po jedan dio igre, svakome po jedan gol i svakome po bod, takav je epilog meča Barnlija i Totenhema. Dok je ekipa Šona Dajša dominirala u prvom, tim Žozea Murinja je uzeo tu ulogu u drugom dijelu meča.

Barnli je sjajno otvorio utakmicu, dozvolivši rivalu samo jedan udarac u prvih 45 minuta fudbala. Imali su na svojoj strani sve osim posjeda lopte, dobre prilike, opasne šuteve i prednost koju je doneo Kris Vud.

Ipak, trgli su se ''Pijevci'' prije nego što je postalo prekasno. Zapravo, već na poluvremenu, kada je dvostruku izmenu napravio portugalski trener. Na teren su poslati Lukaš Moura i Đovani Lo Selso, meč je bio završen za Skipa i Ndombelea, a rezultati su postali vidljivi.

Danas je svih 90 minuta na terenu proveo i Erik Dajer, jedan od učesnika skandaloznih dešavanja nakon eliminacije u kupu. O njegovom ponašanju je nedavno govorio i Murinjo.

Već poslije nekoliko minuta je Ben Mi nesmotreno startovao i poklonio penal gostima iz Londona. Odgovornost je preuzeo Dele Ali, postavivši konačan rezultat već u 50. minutu susreta.

Totenhem je prekinuo niz od četiri uzastopna poraza, računajući tu meč u Ligi šampiona, dvije utakmice u prvenstvu i kup susret protiv Noriča, kada su ispali na penale. Trka za evropu se nastavlja, a u njoj je ravnopravan takmac i Barnli. 

REZULTATI I TABELA PREMIJER LIGE!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC