• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predsjednik Fiorentine od srca: Hvala svim donatorima!

Autor mondo.ba

U borbi protiv koronavirusa, u Firenci je trenutno 1200 donatora koji su izdvojili novčana sredstva

 Predsjednik Fiorentine hvala svim donatorima Izvor: Gabriele Maltinti/Getty Images Europe

Na tlu Italije trenutno je evidentirano više od 33 00 aktivnih slučajeva zaraze koronavirusom.

Širom zemlje pokreću se brojne akcije kako bi se pomoglo svima koji vode borbu sa pandemijom virusa koji je zahvatio 185 zemalja svijeta, donacije su brojne, a svim donatorima u Firenci, kojih je bilo oko 1200, danas se javno zahvalio prvi čovjek Fiorentine Roko Komiso.

Možda će vas zanimati

Klub je, naime, pokrenuo vlastitu fondaciju pod nazivom ''Forza e cuore'', ili u prevodu na srpski jezik, ''Snaga i srce'', koja ima za cilj da prikupi sredstva za pomoć svima kojima je potrebna, od doktora i medicinskih službi do pacijenata.

''Ja sam dobro, a poželio bih dobro zdravlje i sportskom direktoru Danijeleu Pradeu i izvršnom direktoru Džou Baroneu'', rekao je, prije svega, Komiso za ''Lady Radio'' i dodao:

''Trenutno smo na oko 1200 donatora. Želio bih svima da im se zahvalim, bez obzira na iznos koji su izdvojili. Takođe bih zahvalio svim igračima koji su donirali sredstva'', naveo je Komiso, izdvojivši Franka Riberija, koji je donirao 50 000 evra za pomoć bolnici u Firenci.

''Riberi je posebna priča. Riječ je o velikom šampionu koji je stigao u Italiju, povrijedio se nakon nekoliko mjeseci i koji je naporno radio tokom oporavka kako bi se što prije vratio na teren. Dao je značajnu sumu, to je ljepota Fiorentine'', istakao je Komiso.

Inače, kada je Italija u pitanju, Inter je donirao 100 000 evra Odjeljenju za biomedicinske i kliničke nauke 'L. Sako' u Milanu, italijanski dizajner Đorđo Armani donirao je 1,25 miliona evra za četiri bolnice i Nacionalnu agenciju za civilnu zaštitu, dok je deset miliona evra, za gradnju novih odjeljenja intenzivne njege, izdvojio bivši prvi čovjek Milana i ex-premijer Italije Silvio Berluskoni.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC