• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbaler Evertona: Rekli su nam trening 17. aprila, ali rano je...

Autor mondo.ba

Veznjak Evertona Morgan Šnajderlin otkrio planove kluba iz Liverpula.

 Morgan Šnajderlin - Everton treninzi 17. aprila Izvor: Alex Broadway/Getty Images Europe

Pandemija koronavirusa širi se Evropom, a situacija je sve gora i u Velikoj Britaniji, gdje je u posljednja 24 časa broj zaraženih porastao za 1035, a umrlo je 56 ljudi.

U takvoj situaciji o tome kada će se u „kolijevci fudbala“ ponovo zakotrljati lopta teško je govoriti, ali o tome razmišljaju u fudbalskim klubovima.

Možda će vas zanimati

Potvrda toga je i informacija koju je dao fudbaler Evertona Morgan Šnajderlin u intervjuu za francuski RMC, da se "karamele“ vraćaju na teren za manje od mjesec dana.

"Kažu mi da su tamo prilično opušteno shvatili ovo, nisu uvidjeli koliko je ovo ozbiljno. Kao i u Francuskoj, ne pridržavaju se svi mjera, trebaće ljudima neko vrijeme da im uđe u glavu. Na kraju će konačno morati da se prilagode i shvate da nemaju izbora nego da ostanu u kućama“, prvo je malo sa distance "potkačio" Britance francuski veznjak koji se u Strazburu oporavlja od operacije noge.

Potom je otkrio plan Evertona.

"Klub nam je saopštio da treninzi počinju 17. aprila, ali to mi se čini malo prerano. Mi smo spremni d aigramo i do avgusta ako treba. Znam da će biti teško za neke igrače koji će ostati u junu bez ugovora. Nadam se da će to sve odgoditi malo pa da i ja mogu da igram naredne sezone“, rekao je Šnajderlin.

Nekadašnji fudbaler Mančester junajteda pružio je podršku zdravstvenim radnicima, među kojima je i njegova majka i ispričao kako teče rehabilitacija poslije operacije koljena.

"Situacija je dramatična. Razgovaram sa majkom, kaže mi da je ovo jako težak period za sve koji rade u bolnicama, koliko je naporno mentalno i fizički. Pružam joj podršku koliko god mogu. Trenutno sam na štakama i ne mogu da se krećem od operacije i moram da izdržim još dve sedmice prije nego što budem mogao da se oslonim na nogu. Pomaže mi supruga, a kada imaš dijete od 18 mjeseci nije baš lako da gledaš TV serije. Prethodna dva dana uspio sam da izađem u dvorište sa klincem, dok je trčkarao igrali smo društvene igre“, rekao je Šnajderlin.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC