• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predsjednik Breše opleo po Laciju: Eto vam titula...!

Autor mondo.ba

Ideja o povratku treninzima pojedinih klubova Serije A naišla je na oštre osude.

 SERIJA A - Breša Masimo Čelino - Ako Lacio hoće Skudeto eto mu Skudeto Izvor: Gulivet/Getty Images/Pier Marco Tacca

Iako se situacija u Italiji dramatično pogoršava iz dana u dan, a vlasti sprovode sve oštrije mjere borbe protiv pandemije koronavirusa pojedini klubovi Serije A najavili su povratak treninzima.

Prvo je to učinio Kaljari, a potom su najave stigle i iz Lacija i Napolija što je izazvalo oštre osude.

Možda će vas zanimati

 Predsjednik Breše Masimo Čelino izjavio je da je sezona u Seriji A završena.

"Ne budite ludi, kako da nastavimo sezonu? Razmišljam samo o sljedećoj i to je to. Kopa Italija, Skudeto... ako je to ono što  Klaudio Lotito (predsjednik Lacija op.a.) eto mu. On je uvjeren da je njegov tim nepobjediv, neka tako i ostane. Kako da raspravljamo o Seriji A kada nam je nesreća pred vratima? Trenutno me baš briga za fudbal“, rekao je Čelino.

Breša i Bergamo su mežu najgore pogođenim gradovima u Italiji, zbog čega su dva grada zaboravila na vječno rivalstvo i ujedinili se u borbi protiv pandemije.

"Konstantno dobijam strašne vijesti iz Breše, ali grad se sa ovim nosi vrlo dostojanstveno. Ovi ljudi imaju roditelje, rodbinu, prijatelje koji umiru svaki dan i tuguju u tišini. Da se ovo negdje drugdje dešava izbila bi revolucija“, opisao je Čelino situaciju, a onda se vratio fudbalu.

"Životi su na prvom mjestu. Ne možemo da igramo ove sezoe. Neki ne shvataju šta se dešava i takvi su gori od virusa. Ne vjerujem u čuda, davno sam prestao, jednostavno moramo da stisnemo dugme i resetujemo se. Ne možema mislimo o nastavku sezone, ako uopšte preživimo. Budimo realni, ovo je nesreća“, rekao je Čelino.

Naravno, u igri je veliki novac i to je jedan od razloga da se sezona završi, ali Čelino ima rješenje kako da se riješe neke stvari.

"Odigrali smo dve trećine sezone. Gotovo je, a ako neko želi prokleti Skudeto, neka ga dobije. I ne kažem to samo zato što smo na dnu. Mi smo zadnji jer smo to zaslužili i ja priznajem to. Ostali neka rade šta hoće. Ja razmišljam o onima koji gube poslove, umiru svaki dan. Fudbal jeste biznis, ali preživježe krize. Jednostavno je, trećina sezone je ostala- smanjite plate igračima za trećinu, smanjite TV prava za trećinu i trećinu poreza. To je najjednostavniji način da to riješimo“, zaključio je Čelino.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC