• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lester ne nudi popuste, hoće da ruše Megvajerov rekord

Autor mondo.rs

Mogli bi ponovo da imaju najskupljeg defanzivca.

 Premijer-liga-Celsi-zainteresovan-za-Ben-Civel-Lester-trazi-80-miliona-evra Izvor: Getty Images/Mark Runnacles, Mark Runnacles/Getty Images Europe

Kada se prethodnog ljeta pojavila opcija da Hari Megvajer pojača Mančester juanjted, u Lesteru su znali šta to može da im donese. Klub sa Old Traforda je imao ogroman budžet za transfere, a pao je i svjetski rekord.

Za čak 80 miliona se štoper preselio u giganta engleskog fudbala, a sada bi njegov transfer mogao da bude u sjenci novog Lesterovog poslovanja. Ovog puta se radi o Benu Čilvelu.

Možda će vas zanimati

Reprezentativac Engleske (23) je već dugo na meti najboljih engleskih timova. Traže ga Mančester siti i Čelsi, a konstantno se smjenjuju u vođstvu za njegov potpis. Kad se u jednom momentu čini da je Gvardiolin tim bliži, počnu glasine o Čelsijevim konkretnim koracima.

Frenk Lampard je od dolaska u klub želio da napravi bazu mladih engleskih fudbalera, sa kojima bi rastao kao trener i donosio velike rezultate na Stamford Bridž. U tu kategoriju upada i lijevi bek ''Lisica''.

Ipak, ovog puta Lester nije spreman da kaže ''DA'' na prvu ponudu koja stigne. Prije svega jer Čelsi ne želi da plati 80 miliona, koliko otprilike očekuje klub koji je prije nekoliko sezona šokantno uzeo titulu.

On ima još četiri godine ugovora i ukoliko Čelsi želi da ga kupi, moraće dobro da plati za to. U Lesteru su procijenili da će ta ponuda morati da bude negdje u rangu Junajtedove od prethodnog ljeta, kako bi se transfer dogodio.

Potencijalni problem za Čelsi bi mogao da bude i višak lijevih bekova. Trenutno su u klubu Emerson i Markos Alonso, a na lijevoj strani su igrali i Aspilikueta i Džejms, koji su inače desni bekovi. Zbog toga bi neko trebalo da napusti ekipu, a Antonio Konte jedva čeka da vidi ko će biti na transfer listi.

Prodajom Harija Megvajera Mančester junajtedu Lester je postavio rekord, pošto je to bio najveći transfer nekog defanzivca u istoriji.

Ukoliko propadne priča oko Bena Čilvela, koji je nedavno bio u centru skandala, ''plavci'' iz Londona će se okrenuti ka Portugalu, gdje gledaju Aleksa Teljesa i Španiji, gdje sjajno igra Mark Kukurelja, u dresu Hetafea.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC