• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pau razmišlja o penziji, ali i o povratku u NBA

Autor mondo.rs

Legendarni košarkaš još uvijek nije rekao da je dosta!

 NBA-Pau-Gasol-razmislja-o-penziji-oporavak-od-povrede Izvor: MN PRESS

Slavni španski košarkaš se već dugo oporavlja od povrede, u međuvremenu je dobio otkaz u Portlandu, a nastavak njegove karijere je neizvjestan. Već je u godinama kada ne može da pruži maksimum.

Svjestan je toga i zato razmišlja i o penziji. Mada, po njegovim riječima, volio bi da se vrati na parket i da je još malo odloži.

Možda će vas zanimati

Španac je 1. marta 2019. godine dobio otkaz u San Antoniju, a od tada je nastupio na samo tri meča u NBA ligi. Nosio je dres Milvokija, u kom je zaradio povredu stopala koja mu je završila sezonu.


Uslijedila je operacija, dug oporavak, promjena tima, novi otkaz...

''Sa oporavkom od povrede i ovakvom povredom kakvu imam, a sa kojom se borim već godinu dana, naravno da moram da razmišljam i o kraju karijere. Takođe, za nekoliko mjeseci ću imati 40 godina, pa mi i to prolazi kroz glavu'', izjavio je stariji od braće Gasol.

On je tokom prethodnog ljeta potpisao za Portland, ali u nekoliko mjeseci nije odigrao nijedan meč. Dobio je otkaz u novembru, a ranije su se pominjale i neke druge uloge u kojima bi mogao da se nađe u NBA ligi.

''Penzija je nešto što se desi, prije ili kasnije.  Nadam se da još nije došlo vrijeme za to. Tada bih imao više vremena za ''Gasol Fondaciju'', za neke projekte van terena. Prije toga sam fokusiran da se vratim i da probam ponovo da igram, ali je trenutno sve to u sjenci pandemije. Sve ostalo je manje bitno'', zaključio je Pau.

Pau Gasol je dva puta bio NBA šampion u dresu Los Anđeles Lejkersa, dok je sa reprezentacijom osvajao medalje na sva tri velika takmičenja. Tri puta je bio prvak Evrope (uz još četiri medalje), jednom prvak svijeta, uz tri medalje sa Olimpijskih igara.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC