• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sad se i Arsenal umešao u trku za Dembelea, ali problem je obeštećenje?

Autor Pavle Knežević

Španci pišu da bi Arteta voleo da vidi maleroznog Francuza u svojim redovima

 Arsenal želi Usmana Dembelea iz Barselone Izvor: Maja Hitij/Bongarts, Guliver

Arsenal se navodno umešao sa Liverpulom u trku za Usmana Dembelea iz Barselone, ali bi obeštećenje od oko 80 miliona evra moglo da udalji Mikela Artetu od ove ideje.

Dembele je 2017. godine došao iz Borusije Dortmund za oko 140 miliona evra (nikada nije javno objavljeno), ali nije uspeo da pokaže ni malo zašto toliko vredi. Pored toga, Francuz trenutno ima problema sa svojom okruglo 10. povredom od kada je došao u Barselonu, tako da je klub sada spreman da ga proda.

Možda će vas zanimati

Kako piše AS, Arsenal i Liverpul su zainteresovani da dovedu krilnog igrača u Premijer ligu. Procenjena odšteta je nešto manja od 80 miliona evra, a sam igrač je rekao da je spreman da zaigra u Premijer ligi.

Isti list, međutim, piše i da oba engleska kluba nisu sasvim sigurna da mogu da izdvoje toliki novac da dovedu ovog igrača.

AS takođe piše da uprava kluba otvoreno priča o ideji da se Dembele proda, kao i da je igrač često predmet šale među šefovima Barselone. List čak piše da je neimenovani čelnik u šali pitao lekare kada će osvajač Svetskog prvenstva 2018. biti spreman da zaigra, uz dodatak da će istog trenutka biti stavljen na transfer listu.

Dembele je u 74 utakmice za Barselonu postigao samo 19 golova, uključujući i jedan u devet mečeva ove sezone, pre nego što je pokidao tetivu.

Veruje se da je Barselona već našla njegovu zamenu u napadaču Intera Lautaru Martinezu. A šuška se i o mogućem transferu kapitena Arsenala Pjer-Emerika Obamejanga, čiji ugovor ističe sledeće godine, a čije obeštećenje je trenutno oko 55 miliona evra.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC