• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajern nudi jedno, Nojer hoće nešto drugo

Autor mondo.rs

Dugogodišnji čuvar mreže bi mogao da napusti Minhen.

 Manuel Nojer mogao bi da napusti Bajern Minhen Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Već nekoliko dana se priča o odlasku Manuela Nojera iz Bajerna. Stiže Aleksander Nibel, mladi golman Šalkea, a zainteresovanih klubova za Nojera (uvek) ima.

Ipak, Bajern ne želi da se rastane sa iskusnim čuvarom mreže. To je jasno što su nemački mediji počeli da pišu o uslovima koji su Nojeru ponuđeni za produžetak saradnje.

Možda će vas zanimati

Ugovor bavarskog kluba i reprezentativnog golmana ističe narednog leta, pa je već vreme za pregovore. Kako tim iz Minhena ne želi da ostane i bez golmana i bez novca, ukoliko ne dođe do produžetka saradnje, Manuel će biti na transfer listi.


To je krajnja opcija, samo ako golman Nemačke ne prihvati produženje. A Bajern se veoma otvorio pri pripremi novog ugovora. Oni nude Manuelu Nojeru isti ugovor kakav je imao i ranije, bez ikakvih smanjivanja, iako je korona virus snažno pogodio nemački fudbal.

Problem nastaje u njegovoj dužini. Nemački tim smatra da je produžetak na dve sezone, do leta 2023. godine, skroz korektna opcija, dok je to Nojeru kratko. Bivši golman Šalkea želi produžetak do 2025. godine, odnosno dok ne bude imao 39 godina!

Nojeru u prilog idu činjenice da golmani često brane u tim godinama, a da njegovu karijeru do sada nisu obeležile neke teške povrede. Smatra da bi mogao da bude prvi izbor Bajerna sve do tada, dok je klub zabrinut šta bi onda radio sa Nibelom koji stiže narednog leta.

Interesovanja iz Engleske postoje, pre svega iz Londona. Čelsi je zainteresovan da Manuelom Nojerom, posebno ako cena narednog leta bude snižena, zameni Kepu Arizabalagu, najskupljeg golmana na svetu. Španac se nije baš sjajno snašao u Premijer ligi.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC