• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dvorište u Ugljeviku spas za Zvezdinog prvotimca

Autor Jovan Terzić

Mladi Željko Gavrić karantin provodi u porodičnoj kući.

 Željko Gavrić Zvezda karantin Ugljevik Izvor: MN PRESS

Ko živi u kući sa dvorištem, danas se smatra srećnim čovjekom. 

Razlog je dobro poznat - kućni karantin, plus zabrana izlaska na ulice od 17 do 05 časova svakog dana u Srbiji, a u Republici Srpskoj od 20 do pet ujutro. 

Možda će vas zanimati

Ove rigorozne mjere određene su zbog pandemje korona virusa koja je napravila haos u čitavom svijetu i zato, ako želimo da što brže i uz što manje štete prođemo, neophodno je da slušamo savjete stručnjaka.


Upravo to čini fudbaler Crvene zvezde, Nenad Gavrić, koji je iz Beograda otišao u rodni Ugljevik, kako bi bio sa porodicom, ali i imao bolje uslove za održavanje fizičke kondicije. 

"Sa porodicom provodim dane u svom rodnom mjestu. Konkretno sam koncentrisan na obaveze i instrukcije koje dobijam od stručnog štaba. Zbog obaveza u klubu, nastavka prvenstva i velikog broja utakmica nisam dolazio kući nekoliko mjeseci tako da mi je drago što provodim vrijeme sa najbližima. Uživam svakodnevno, uz obaveze koje imam, ali se i trudim da se, kada imam slobodnog vremena, razonodim brojnim društvenim igrama, gledam filmove, tako da brzo prolaze dani", počeo je Gavrić razgovor za klupski sajt. 

Mladi prvotimac crveno-bijelih na raspolaganju ima dvorište koje mu mnogo znači za treninge.

"Velika mi je prednost što imam dvorište koje maksimalno koristim za treninge. Veoma je bitno da ne razmišljamo koliko će ovo dugo trajati, jer na to ne možemo da utičemo. Moramo biti fokusirani, da na neki način probamo da održimo fizičku formu, kako bi nam bilo lakše kada se prvenstvo nastavi. Dajem maksimum na ovim „kućnim treninzima“ i želim da budem u dobroj formi. Sa porodicom sam, od jutra do mraka, oni su mi takođe i velika podrška".

Gavrić je čitaocima dao prijedlog kako da provode dane u kućnoj izolaciji. 

"Ja sam ljubitelj video igara. Takođe, osim što slobodno vrijeme provodim sa porodicom gledajuću brojne filmove, volim da igram i 'Soni', kao i brojne igre na društvenim mrežama. Najčešće igram 'FIFA', ali pošto u mojoj porodici niko nije sportski nastrojen, često igrami 'GTA' ili slične igrice za koje mi nije potreban rival. Ljudi sami nađu način da se zabave, a biće mi drago ako nekom pomognem u izboru".

Za kraj je 19-godišnji krilni napadač, jedan od najboljih u Zvezdinom timu od zimske pauze, uputio apel:

"Ostanite kod kuće, budite disciplinovani, pratite sve instrukcije ljekara i nadležnih organa, zadržite pozitivan stav i dobru energiju kako bi sve ovo što brže prošlo", poručio je Gavrić. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC