• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veliki je Tole Karadžić: Hotel za umorne medicinare

Autor mondo.rs

Počasni predsednik Fudbalskog saveza Srbije ustupio hotel za potrebe zdravstvenih radnika.

 Veliki je Tole Karadžić: Hotel za umorne medicinare Izvor: NEBOJSA PARAUSIC/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Tomislav Karadžić ima veliko srce!

Bivši predsednik FSS ustupio je svoj hotel na korišćenje zdravstvenim radnicima, koji se danonoćno bore protiv pandemije korona virusa.

Možda će vas zanimati

"Minulih dana u gradu su tražili dobar smeštaj za medicinske radnike. Usledila je molba i razgovor sa gradonačelnikom Subotice Bogdanom Labanom oko ustupanja hotela. Sa zadovoljstvom sam pristao da hotel 'Forum', koji se nalazi u centru grada prepustim na korišćenje medicinskom osoblju, jer su oni naši heroji. Pored ove spreman sam i na svaku drugu vrstu pomoći, kao što sam to već i ranije činio", rekao je za "Žurnal" Karadžić.

Počasni predsednik FSS i uspešni privrednik nije želeo da se hvali svojim humanim delima, ali su ga razotkrile brojne TV i novinarske ekipe koje su okupile ispred hotela.

"Ako već postoji mogućnost da pomognem, onda sam želeo to i da uradim. Ti ljudi koji o nama brinu po više od 15 sati zaslužuju da se odmore i žive u dobrim uslovima. To je jedan znak pažnje u ovom teškim vremenima", naveo je Karadžić.

U njegovom preduzeću neće biti otkaza u kriznom periodu.

"Pridružio sam se ovim činom onima koji pomažu državi i lekarima da se izbori sa koronavirusom. Tako bi trebalo da postupi svako ko je u mogućnosti. Znam da će biti jako teško oporaviti ekonomiju i privredu posle ovoga. Kada prođe epidemija, čekaju nas sigurno tri ili če-tiri pakleno teška meseca. Ipak, u ovom trenutku ne može-mo da mislimo na profit. Nisam dao nijedan otkaz, a ni smanjivao plate. Svašta sam prošao, krize, epidemije, ali ovako nikada nije bilo".

Karaždić zbog godina, ali i srčanih problema spada u visoku rizičnu grupu. Strogo se pridržava karantina i zabrane kretanja. Vreme ubija bavljenje hobijem – hortikulturom.

"Cveća imam dosta, ali sad se oko toga konsultujem i sa stručnjacima iz gradskog zelenila. Oni uvek nešto sade po gradu, pa mogu da mi daju savet oko biljaka", podvukao je Tomislav Karadžić i da primer mnogim sportskim radnicima, kao i uspešnim biznismenima kako se pomaže u nevolji.

Karadžić od 2016. godine nema funkciju u Fudbalskom savezu Srbije. Njega je na mestu predsednika srpske "kuće fudbala" zamenio Slaviša Kokeza, a popularni "Tole" dobio je mesto počasnog predsednika.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC